![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Otóż wczoraj ściągnęłam sobie patha do Nocnego Życia. Potem już nie grałam w NŻ, ani nie wchodziłam do Warsztatu. Dzisiaj chciałam to zrobić i - niestety - przy pierwszej próbie odpalenia w ogóle nic na pulpicie się nie zmieniło. Kiedy wcisnęłam klawisze Alt Ctrl Del okazało się, że Warsztat nie dopowiada. "O.K." - pomyślałam, uruchomiłam ponownie komputer i znowu to samo! Po paru próbach włączenia programu, w końcu pojawiło się okno Warsztatu i zaczęło się ładowanie. Po paru minutach okazało się, że pasek ładowania stoi w miejscu, a "TS2 Bodyshop nie odpowiada". To również powtórzyło się kilka razy, kiedy to rozpaczliwie usiłowałam uruchomić Warsztat. Jednak to nic nie dało.
Mam podejrzenia co do łatki, chociaż nie wiem czy to w ogóle możliwe, żeby spaprała jakoś Bodyshopa. Aczkolwiek nic innego przez ostatnich pare dni nie ściągałam z neta. Wirus też wykluczam, bo już sprawdzałam, czy nie wlazł mi jakiś Trojan albo inny. Zastanawiam się nad odinstalowaniem patcha, ale przed chwilą doszłam do wniosku, że to raczej niemożliwe ![]() Więc podsumowując: nie mam pojęcia o co chodzi. Czy ktoś byłby łaskaw mi pomóc??? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Tak, to sprawa Patcha może z czyms nie łączy i Body Shop Ci nie odbiera poprawnie. Weź go lepiej odinstaluj...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Racja. Ale jak to zrobić? Pliki się zaktualizowały, więc nie mogę ich po prostu usunąć.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Chyba bedziesz musiala usunac wszystko z Dowoland....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|