Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.11.2005, 07:36   #1
Bea
Guest

Domyślnie ładowanie domów

mam maly problem otuz zawsze sciagalam sobie ladne domki i bez problemu je ładowałam az do teraz jaki kolwiek domek z jakielkolwiek strony sciagne niemode go zaladowac do mojej gry otuz pisze ze" ten elemet wymaga dodatku,ktory niezostal zainstalowany " i oco chodzi nieraz sciagalam z tych stron domki i bylo ok a teraz niedarady czy czeba miec jakiegos haka albo cos innego? prosze pomuzcie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.11.2005, 08:04   #2
moniak1993
Guest

Domyślnie

Kochana to proste, może nie masz na studiach....albo nocnego zycia...i Ci się ten domek do gry nie zainstaluje! . Musisz kupić ten dodatek którego jeszcze nie masz w swojej kolekcji, moze nie masz Nocnego Zycia albo Na studiach... bo jesli go nie kupisz i nie zainsatlujesz to gra nie bedzie Ci chodzić.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2005, 11:41   #3
Bea
Guest

Mad mam

mam wszystkie dodatki i wlasnie oto chodzi ze MAM wszystko gralo a teraz nie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2005, 11:53   #4
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Ja też miałam ten problem nie wiedzieć czemu. Dokładniej polegało to na tym, że wszystkie pliki typu sims2.pack potrzebujące dodatku Nocne Życie nie chciały się instalować, bo właśnie wyskakiwał ten komunikat. Dodam, że mam wszystkie dodatki oryginalne. Problem rozwiązałam ściągając sobie ten program i instalując wszystko z jego pomocą. Po jakichś 2 dniach program wywaliłam i o dziwo teraz mogę już instalować wszystko bez wyjątku i mam spokój z komunikatem. Zrób to samo, u Ciebie też powinno się udać.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania