![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
A więc..niedawno w końcu wgrałam TS2, ponieważ przy instalacji wyskakiwał mi błąd typu : jest problem z nośnikiem i nie idzie skopiować jakiegoś pliku..Po zmianie niektórych części w kompie Simsy się wgrały bez probelmów..Więc cała happy wgrywam TS2 Na Studiach, instalacja przebiega pomyślnie dopóki nie wyskakuje prośba o aktualizacje..Wkładam płytkę nr 4 i czekam..Dochodzi do pliku TSData\Res\Ui\ui.package i pokazuje się bład podczas aktualizacji i pisze, że się da zainstalować i wywala TS2 NS..I tak w kółko..Co dziwniejsze później spróbowałam je wgrać jeszcze raz to znów (!) wyskoczył..błąd z nośnikiem !! Prosze o pomoc, już prawie (albo nawet cały) komp zmieniałam..z innymi grami było podobnie błąd z nośnikiem, może ktoś się z tym spotkał ?..A co do tych aktualizacji co to może być ? Czyżby instalacja coś źle wgrała ? TS2 i TS2 NS są oryginalne..i już je kiedyś wgrywałam i było zero błędów..Please Help..
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może płytę nr. 4 masz porysowaną? Ja tak miałem podczas instalacji, a się okazało, że miałem rysy...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Według mnie skoro masz tak i z innymi grami to coś z kompem musi być nie tak. Jeśli to nie komp to płyty. Masz może kolegów lub koleżanki, które mają The Sims 2? Jak tak to pożycz od nich grę i spróbuj te simsy zainstalować. Jeśli znów wyskoczy błąd to wina kompa, jeśli nie to... porysowana lub nieco popsuta płyta!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Płyta jest dobra choć porysowana bo sprawdzałam na innych kompach działa bez zarzutu..To na pewno wina kompa..ale co ja mam jeszcze wymienić ? Dysk, płyta głowna, napęd i zasilacz był wymieniony..co to może być ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ha. znam ten ból. miałam to z nż. to nie jest wina kompa, a chyba neta.
nie mam cierpliwości czekać tyle, aż gierka się załaduje, więc zawsze coś robię na necie. i kiedy instalowałam nż, to miałam takie właśnie coś: wyjścia są dwa: A ) nie aktualizuj B ) nic nie rób na kompie, nie wchodź na neta ani nic, tylo ze stoickim spokojem obserwuje przesuwające się procenty.... zapewniam, że po każdym następnym będzię nastepować EUFORIA... to takie fascynujące. mam nadzieję, że moje rady ci pomogą :* Martencja |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A to można nie akutaliować ? Przecież jak się kliknie, że zamykasz aktualizajce to będzie przerwana instalacja..I netem to na pewno nic..bo wcześniej też próbowałam bez neta..
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aktualizacja się potyka na UI tak? A może spróbuj zainstalować bez tego pliku (nie wiem czy tak się da) i ktoś ci potem prześle ten plik (patrzyłam przez simpe tam są różne informacje o studiach obrazki itp.) Jakby co mogę ci przesłać. Nie ma sprawy.
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ja miałm problem z aktualizacją przez jakiś dodatek z netu. Skopiowałam Downloads w inne miejsce, zainstalowałam aktualizację i wrzuciłam z powrotem do gry.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nic nie ściągałam..
Oszukałam instalację, bo już się porządnie wkurzyłam..bo ileż może się ta gra psuć ? Na akutalizajcach zrobiłam rsetart kompa i o dziwo pokazauje się, że chce zainstalować grę ale grać idzie..bo ja to wyłączyłam na tych aktualizacjach..Ale jak wygrywam TS2 NŻ to się znowu pokazauje błąd z nośnikiem..zgłupieje.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|