![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Trzeba kliknąć na telefon, potem na "urządź przyjęcie" i "przyjęcie noworoczne". Będzie wtedy wigilia i sylwester, bo przecież są zimne ognie i fajerwerki.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
1. Wystroić chałupkę
2. postawić choinkę i stół 3. Usmażyć indyka 4. Może jeszcze zapalić kominek (będzie lepszy nastrój) 5. Kazać simom jeść indyka- i masz już Wigilię ![]() Inaczej się niestety nie da ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ale podobno da się kliknąć na telefon URZĄDŹ PRZYJĘCIE WIGILIJNE i przyjdzie Mikołaj... ja chce Mikołaja!
![]() pozdro all u.f. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Musisz zrobic tak :
1)Kliknij na telefon i wybierz opcje "Urządz przyjęcie..." "przyjecie noworoczne" 2)Kup choinkę,fajerwerki,zimne ognie i to co potrzeba do dobrej zabawy 3)Najwazniejszą rzeczą jest zrobic deser czyli "Ciastka Sw. Mikołaja" - jak byś tego nie zrobił to Mikołaj by sie nie pojawił. 4)Kup ten bufet i podaj do stołu jedzenie. 5)O 20:00 przyjdą goście i zacznie sie zabawa a pozniej przyjdzie Stary Rok który zamieni Stary rok w Nowy Rok. I pojawi sie Mikołaj! ![]() Ps. Ciasteczka Sw. Mikołaja robisz tak : 1)Klikasz na lodowkę. 2)Wybierasz opcje : Podaj deser... "Ciastka Sw.Mikolaja" i sim robi ciasteczka ;] I napewno Ci sie pojawi Mikołaj! Miłego grania! |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A u mnie nie ma tych ciastek,babka ma gotowanie na 100% a nic nie ma ;(
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a masz zestaw świąteczny?!
Ja mam problem po na przyjęciu noworocznym przyjechała policja i zakończyła zabawę ;( . A jeśli chodzi o Mikołaja to można go stworzyć (odpowiednie elementy wprowadza zestaw) |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam zestaw swiateczny,a ciastek nie ma.Poprobuje z roznymi kucharkami ^ ^
Edit : mam juz,tylko ze wtedy nie bylo ciastek bo cheatem zdobyte umiejetnosci ![]() Ostatnio edytowane przez Darkviolet : 07.12.2005 - 20:10 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A wiesz może, do kiedy jest dodatek święta? |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |