![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Co kilka dni włączam sobie sims 2 Nocne życie i trochę pogrywam. Ostatnio włączyłem je i zacząłem grać jak zwykle. W pewnym momencie zauważyłem, że: -lusterka są czarne(nie odbija isę w nich nic!! -simowie mają dziwną cenzurę(albo różowa albo niebieska) Nie instalowałem nic nowego!! Wcześniej chodziło! Postanowiłem po tym zapisać grę i...klapa!! ZACINA SIĘ!! No to włączam jeszcze raz grę i próbuje ponownie zapisać!! To samo!! Włączam znowu i próbuje wprowadzić rodzinę do jakiegoś domu(później na pusty teren) i...ZACINA SIĘ!! Co jest grane!! Grę mam na osobnym małym dysku gdzie są zainstalowane tylko podstawowe programy oraz system. Nie mam tam dostępu do neta! Więc wirus odpada! Prosiłbym o pomoc bo już nie wyrabiam! :1smutny: WINDOWS XP PRO SP2 PENTIUM 4 3,4 GHz HT 2x512 MB DDR GeForce 6800 256 MB/256 bit X-Fi ELTE PRO NORTON ANTIVIRUS 2004 (najnowsze aktualizacje) NORTON INTERNET SECURITY 2004 (najnowsze aktualizacje) Jak jeszcze coś potrzebne to napisze! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A masz dodatki z netu ? Być może to one są problemem. Jeśli nie to może spróbuj zainstalowac ponownie grę.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Co do "dziwnej" cenzury i odbić w lustrze to nie są żadne błędy, wystarszy w ustawieniach zaznaczyć odbicie lustrzane i w ogóle masz pewnie wszystie ustawienia na najgorszą jakość jeśli nie chcesz żeby tak było to zmień ustawienia. A gra może zacinać ci się przez to że masz za mało mniejsca na dysku lub przez dodatki ale ich chyba nie masz bo piszesz że nie masz dostępu do neta
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez wasylek : 17.01.2006 - 14:50 |
|
![]() |
![]() |
#5 | |