Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 26.01.2006, 20:09   #1
adamxc
Guest

Idea Szukam (dużo) elementów do The Sims 2

Mam wszystkie simy : NS, NŻ, więc to nie gra roli, ale moja lista potrzebnych elementów jest dosyć dłuuuga:
1. Poszukuję samochodów, ale nie takich mercedesów, albo jakiś super sportowych samochodów, chodzi mi o normalne samochody jeżdżące po naszych ulicach:
- Skoda Fabia
- Skoda Octavia I i II
- Skoda Superb
- Ford Fiesta
- Ford Fusion
- Ford Focus
- Ford Mondeo
2. Szukam pociągu, który jeżdzi, o ile taki jest, albo taki co nie jeździ, ale jest już wyposażony, Szukam:
- torów
- samego pociągu
- peronu
3. Elektronika - chodzi mi o ciekawe komputery, wieże, telewizory, ogólne dobry sprzęt elektroniczny, także gitarę elektryczną.
4. Meble:
a) Do sypialni : najlepiej w odcieniach błekitu, delikatne, bardzo ciekawe, jednocześnie pasujące do drewnianych paneli.
b) Do łazienki : także w odcieniach błękitu, wraz z koszem na brudną bieliznę, lustrem, ciekawą wanną bądź prysznicem, ubikacją.
c) Do pokoju nastolatki / nastolatka: odcień błękitu, także z ładną półką z książkami, oraz półkami dekoracyjnymi, z ciekawą szafą
5. Szukam hogwartu, który naprawdę w środku przypomina hogwart, ma takie same schody jak w filmie, osobno boisko quidditcha i zakazany las, wszystko żeby było takie bardzo dobrze odwzorowane w stosunku do filmu, bo to co znalazłem na modthesims2 nie oddaje wogóle tego nastroju, jedynie zewnętrznie.
6. Szukam świetnych elementów do sklepów:
- z ciuchami
- z gazetami
- mcdonaldem
- salonu samochodowego
- z zabawkami
- z kwiatami
- z elementami do ogrodu
- z obuwiem
- spożywczego
- z elementami do budowy domu, coś a'la Leroy Merlin (przepraszam, jeśli źle napisałem)
- z dekoracjami świątecznymi
7. No i ostatnie, czy elementy do budowy Bilbioteki !

Przepraszam, że tak dużo tego, na pewno mi powiecie "poszukaj sobie", ale ja naprawdę nic nie znalazłem co by mi pasowało do tych wszystkich rzeczy, wszystko jest bardzo kiepsko wykonane, a mi chodzi o jakość.

I pytanka:
- Jak zbudować akademik bez kodów na zmianę działki (dorm, wiecie o co chodzi) ?
- Czy da się zbudować parking ?
- Czy można zbudować przystanek autobusowy ?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania