|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci sie podoba moje FS? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
9 | 69.23% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 15.38% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
2 | 15.38% |
Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hello!
![]() Pierwsze FS nie musi byc rewelacją, ale to zależy od Was ![]() ![]() Odcinek I- poniżej Odcienk II- niżej niż poniżej;p Odcinek III ![]() Part I Alice nie była już tak słaba jak kiedyś. Po wypadku stała się silną kobietą, która już nie bała się wyjść na spacer wieczorem. ![]() Wcześniej, Alice nie ubierała się modnie, nie malowała się i nosiła przez lata tę samą fryzurę. I to jej pasowało. Po wypadku całkowicie zmieniła swój styl życia, wystrój małego domku. Wypadek nauczył ją „Żyć, szaleć, nie pytać co dalej.” I mimo dużych zmian czuła się lepiej. O wiele lepiej. 4 miesiące wcześniej... ![]() -Kiedy przyjdzie ta sprzątaczka?? Dzisiaj nie mam czasu posprzątać, a muszę wyjść... 15 minut później: -O już pani jest. To ja już pójdę. Zaraz wracam!- Alice w pośpiechu mówiła do sprzątaczki, ale nie wiedziała, że kobieta tego nie słyszy. -Co ta kobieta mówi??? I gdzie ona się pcha?! Uwaga!!- Alice przebiegła szybko przez ulicę, nie zważają na to co mówi sprzątaczka. -Aaaaa!!! ![]() -O ja pierniczę!! Gdzie telefon?!- Kobieta przechodząca koło domu Alice chciała zadzwonić po pogotowie. ![]() -Halo? Pogotowie? -Na jaką ulicę przyjechać?? -Eeee chwila. Starowiejska 18! Wypadek samochodowy! ![]() ... ![]() Alice zaczytana w lekturze nie usłyszała pierwszych sygnałów telefonu. -Mama?? Dlaczego dzwonisz o tej porze?? To do Ciebie nie podobne... -Kochanie! Widziałaś? Dzisiaj w SimFaktach był twój kuzyn od strony siostry babci Eli, wiesz ta której mąż udaje smoka... -Maciej mamo... Pamiętam go, ale następnym razem zadzwoń rano... -Nie chcesz wiedzieć co się stało??? -Zadzwonię rano. Pa! -Aaaaa czekaj. Jeszcze coś! -No to szybko, migiem mamo. -Jakiś facet pytał się o Ciebie. -Jeśli nazywa się Brad Pitt to oddzwonię, jeśli nie to raczej mnie to nie obchodzi. -Mówił, że szuka znajomej ze szkoły. -Hmmm... Przedstawił się?? Jak wyglądał? -Nie wiem przecież dzwonił. A nazwiska nie podał. -Ok. Kiedyś może mnie znajdzie, hihi. -Dobranoc Alice. -Pa mamo. Piiiiiii, piiiiiii.... -Uff... jeszcze tylko bąbelki... ![]() -I spać.Aaaaa! Boże kto to?! ![]() Przestraszona kobieta zamknęła drzwi i zadzwoniła po policję. ![]() Policja przyjechała bardzo szybko. Przestraszona kobieta zamknęła drzwi i zadzwoniła po policję. -Co się stało?? -Jakiś eee... Mężczyzna mnie śledził, to znaczy... podglądał! -Rysopis. -Ciemne krótkie włosy, płaszcz też ciemny i ciemne okulary. -Proszę się uspokoić, dokładnie zamknąć drzwi, okna. Zajmiemy się tym. Dobranoc. -Dziękuję. Dobranoc. ... ![]() Alice przebrała się w piżamę i położyła się na łóżku. Nie mogła zasnąć, więc włączyła radio. Już prawie zasnęła, kiedy... -Minęła właśnie piąta w SimRadiu. Oto najświeższe wiadomości: Kolejny atak sekty „Wybranych”. Przypomnijmy, że cztery miesiące temu próbowali zabić 15 osób. Przeżyły tylko trzy osoby. Wyznawcy tej sekty twierdzą, że są w posiadaniu „Księgi potępionych”. Jest to spis osób które żyją ponad stan. Przed zamachami prowadzą szczegółowy wywiad na temat osoby. ![]() -Cztery miesiące temu?! Wtedy miałam wypadek! Ale przecież ja żyłam skromnie i to bardzo. Nie! To był wypadek!!! Żadna sekta. To niemozliwe... -„Wybrani” wyznają kalwinizm. - I to jest dziwne Renato, ponieważ sekty zazwyczaj wierzą w swoich urojonych bożków. Kalwinizm to religia mówiąca, że trzeba żyć skromnie. -Tak Danielu, to rzeczywiście dziwne. Wracając do wiadomości: Marszałek SimSejmu... Alice często myślała o zdarzeniu, ale powoli o nim zapomniała. Mężczyzna który szukał jej u matki już sie nie pojawił, ale... Co się stanie? Czy mężczyzna-podglądacz wróci? Wszystko wyjaśni sie w następnych odcinkach. Ostatnio edytowane przez Estera : 08.04.2006 - 12:23 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|