|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Na samym początku chciałam zaznaczyć, że domek nie jest całkowicie mojego projektu
Po prostu zobaczylam w pewnym czasopiśmie podobną bryłę i bardzo mi się spodobała. I dlatego postanowiłam zrobić coś podobnego w Simsach. Ale to jest tylko bryła, a i tak została zmieniona na potrzeby gry.Jeszcze uwaga przedwstępna. Mianowicie: gdyby nie pokoje dzieci to w chatce tej wykorzystałabym tylko 2 rodzaje podłogi i 3 rodzaje tapet a tak jest 5 podłóg i 5 tapet ![]() Do rzeczy jedziemy z tym koksem: Rzuty: Dach: ![]() Parter: ![]() Zewnątrz ( z założenia - BRAK OGRODU ) Taras: ![]() Wejście tzn. przedpokój czy tam hall, jak kto woli: Gabinet zaraz ( taaa WIELKA BAKTERIA ) obok wejścia: Gabinet - widok z zewnątrz: Salon: Kominek w zaułku: Widok salonu z tarasu: Kuchnia z jadalnią i kącikiem telefonicznym: Widok do kuchni z zewnątrz: Taka jakby reszta hallu : Sypialnia rodzicieli: I od zewnętrza: Łazienka rodzicielska: Ups zapomniałam zrobić zdjęć drugiej łazienki może dodam kiedy indziej jaśli was to zaciekawi
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Dalej. Pokój chłopca:
I z zewnątrz: No i wreszcie prawie koniec Pokój dziewczynki: To już koniec oceniajcie
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Mi sie bardzo podoba. Taki nowoczesny, orginalny. Super! Mogłabyś usunąć samochód i podjazd(nie mam NŻ, a bardzo bm chciała ten domek w grze ^^) i dać na rapida? Bardzo mi się podoba! 11/10
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Szczerze? Kiepściuchny.
Plusy: nowoczesność, szklana bryła (taka jaką lubię ),architektoniczny rozmach. Minusy: za dużo szkła, drewno (kompletnie nie pasuje do reszty), taka będąca be bryła, niezgranie mebli. Bai Bai - 7/10 |
|
|
#5 |
|
Reputacja: 13
|
Mnie sie podoba. Bardzo nowoczesny. Jak dla mnie chyba zbyt ogromniasty, ale jes ok. 9/10
|
|
#6 |
|
Guest
|
Ładny
.Very orginal house !8,9/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzoooo ładny dasz do sciagniecia? (a przy okazji podoba mi sie twoja szczerosc... wielokrotnie widzialem domy "z czaspism" na tym forum ale jakos nikt nie mowil ze sciagnal pomysl z gazety... wszyscy pisali ze to ich wlasny... )
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nawet ładny 9/10
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dom jest wspaniały szkoda ze nie nożna ściągnąć . Tak mi się podoba że chyba się pochoruje :wacko: :wacko: . Moja ocena 100/10
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek jest piękny, ale gdyby był z normalnym dachem byłby jeszcze ładniejszy no i jakieś drzewko . Ocena to
9\10 . Pozdrawiam Kika :papa: ---------------------------------- Jestem nowa ! |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|