![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż wprowadziłem się do rodziny Kamasz. No i Damazy już dorósł, a chcę, żeby ożenił się ze swoją dziewczyną z czasów, gdy był nastolatkiem. No i tu się pojawia problem. Ta dziewczyna jest "zza miasta". Poprostu nie ma jej w Dziwnowie, więc jak zrobić, żeby np. wprowadzić ją do siebie, albo sprawić, by dorsła ?
P.S. Ta dziewczyna to Klara Adwokat. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
p.s.pfff...no,np sciągasz insiminatora,albo bolpreopem,selectable, i spraw np.za pomocą kodów,by dorosła |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja czytałam (w jakiejś gazecie), że żeby zrobić to bez użycia kodów i innych sztuczek, należy często zapraszać do siebie tego Sima/Simkę, najlepiej na nos i jej czas upływa tak jak naszych Simów, więc pewnego dnia dorośnie w naszym domu.
![]() Sama próbowałam tak robić, ale niestety zaproszona Simka nie dorosła. ![]() Ale może za krótko ją trzymałam. ![]() Jeśli Ci zależy, możesz spróbować tymi sposobami, jakie podała blue eyes, albo skopiować Simkę za pomocą SimPE...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tylko gdzie ściągnąć te programy ? Są na stronie ? Bo ja ich tam nie widzę. Szczególnie interesowało by mnie SimPe.
P.S. Oj, sorry, dopiero po napisaniu zakapowałem, że jest osobny dział dla The Sims 2. Ostatnio edytowane przez Rampir : 23.03.2006 - 13:43 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Link do poradnika o SimPE, jest tam link do programu:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13928 Jeszcze jeden poradnik, o ściąganiu SimPE: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13953 Spis wszystkich poradników, do różnych programów, kodów, sztuczek itp.: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15289
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki, Isi! Jesteś wielka!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A masz NS? Jeśli tak to wysyłasz ją na studia z okolicy Dziwnowa. A studia zawsze można przerwać
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No niestety nie mam NS, ale kupie jak tylko troche dostane kasy. Wszystko działa, ustawiłem w SimPE, że Klara jest dorosła, i chociaż dalej wygląda jak nastolatek, to da się wszystko z nią robić zo z dorosłą.
EDIT: Jak zrobiłem, żeby ten mały Bartłomiej Kamasz miał jeden dzień do urodzin, to po nie zapisaniu gry i ponownym wejściu do Kamaszów Klara zrobiła mi się niewidzialna... Wie ktoś jak to naprawić ? |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Więc na Twoim miejscu przebrałabym Simkę/zmieniłabym w niej coś za pomocą lustra/dała do kąpieli. A jeśli nie poskutkuje, to niestety nie wiem...
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ooo, jak ja bardzo chciałbym móc ją przebrać... Jak tylko próbuję, to od razu mi się gra wyłącza.
EDIT: Nie wiem, czy to ważne, ale w SimPE w portrecie tej Simki jest czerwone tło. To coś znaczy ? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|