Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.04.2006, 15:04   #1
kochamszczurki
Guest

Excl Ubrania dostepne/niedostepne (!!!)

Stało sie coś strasznie dziwnego. Gram sobie przed chwilą w simsy, tworze rodzinkę. A tu nagle wyskakuje komunikat (w CASie, podczas tworzenia sima), ze dotad niedostępne ubrania zrobione przez Maxisa będą dostepne (Masa wykrzykników itp.) . Rzeczywiscie pojawily się ubrania i fryzury Maxisa: stroje komorników, strażaków, pokojówek, kosmonautów, żołnierzy, skóry ufoludków, manekinów, króliczków pocieszajków, doktorów psychiatrów, stroje, w których simowie chodzą do pracy, dziwne czapki, nagie ciala [ ], kostuchy, kosciotrupy, amazonki i wiele innych. Byłam strasznie szczęśliwa, wszystko bardzo by mi sie przydało a tu nagle po jakichś pietnastu minutach ... WYSKAKUJE KOMUNIKAT, żE JUż NIE BEDZIE TEJ ROZSZERZONEJ WERSJI i WSZYSTKO ZNIKA!!!!!!!!!!!! Chciałabym po pierwsze dowiedziec sie CO TO do cholery BYŁO???!!! I dlaczego znikneło?! Skad sie wzieło?! I JAK TO PRZYWRÓCIĆ???!!! ;( ;( ;( ;( ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.04.2006, 16:00   #2
Tenebris
Guest

Domyślnie

O_o Co najmniej pierwszy raz w życiu się stykam z takim problemem. Nie wiem jak to się stało i myślę, że to nie zakłóci twojej grze natomiast mam nadzieję, że się ucieszysz wiem jak przywrócić. Wchodzisz w tryb budowania rodzinki wpisujesz pewnie znany ci już kod : boolProp testingCheatsEnabled true i zatwierdzasz. Następnie równocześnie przyciskasz shift+n dotąd aż ci się pojawi ramka z angielskim tekstem. Wtedy możesz śmigać: ) Powodzenia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2006, 20:41   #3
Miss Plastic
Guest

Domyślnie

boolProp testingCheatsEnabled true - wpisz ten kod, a w CAS wciśnij Shift+N.
Patrz tylko, czy nie wpisujesz imienia sima.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania