![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hmmm wreszcie się zdecydowalem napisac fotostory
![]() ![]() WSTĘP Nazywam się John Fisher. Jestem agentem specjalnej jednostki SWAT. Mieszkam w mieście o nazwie Montignac. Oto moi kumple z pracy: David Thomson - Delta Michael Francis - Nova Eric Lewis - Fuzz Mark Thomson - brat Davida, pracuje w biurze ![]() ODCINEK 1 Ehhh jak ja nie lubię rano wstawać – powiedział wstając z łóżka John ![]() Poszedł do kuchni coś zjeść gdy nagle zadzwonił telefon. ![]() Nie chciało mu się odbierać ale w końcu się skusił. ![]() Był to David. Mówił coś zapłakanym głosem lecz Johny nie mógł go zrozumieć więc mu odpowiedział: - David jadę do ciebie!!!!! I odłożył słuchawkę. Wiedział że coś złego się dzieje. Gdy przyjechał pod dom Davida zobaczył go w płaczu. Weszli do środka i David zaczął mu opowiadać o całej historii. ![]() - Byłem w łazience i się kąpałem.... nagle usłyszałem krzyk.. Poszukałem pistoletu lecz ten ktoś uciekł a Mark zniknął. Co mam robić pomóż!! - Uspokój się David coś wymyślimy. - Ale co?????? – wyjąkał przestraszony David - Hmmmm zadzwońmy do Novy i Fuzza – odpowiedział. Nagle usłyszeli dziwny dźwięk. Co to było? – Spytał wystraszony David - Wyjmuj pistolet!!!!! - Ok!!!!! - Ktoś jest w pokoju!!! - Musimy to sprawdzić! John podszedł ostrożnie do drzwi. David osłaniał go z boku. ![]() Weszli razem do pokoju gdzie zobaczyli krew na łóżku Marka.. ![]() S****YSYN!!!!!! – krzyknął David. - Uspokój się znajdziemy go!!! Zadzwońmy po chłopaków!!!! - Ale jest mały problem. - Co znowu??? - Prądu nie ma!!!!! - Ja pierd.... Bierz wóz i jedziemy do biura!!!!!! Były wielkie korki lecz udało im się. ![]() Gdy dojechali to od razu zadzwonili po Fuzza. ![]() - Halo.. Fuzz?? - Ta a co??? - Tu Johny mamy problem - O boże...... co znów zapomniałeś papieru toaletowego kupić???? - Zaśmiał się Fuzz - Nie żaruj sobie!!!!!! Mark zniknął!!!!!! - Co?????? O **** już jadę!!!!!!!!!! Rzucił telefon i pobiegł. C.D.N Jak wam sie podoba??? To moje pierwsze fotostory ale mam nadzieje ze wam sie spodoba :\ Ocencie je please ;( Ostatnio edytowane przez Lewy : 30.12.2004 - 15:07 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|