![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Wzięło mnie na stylowe klimaty, więc postanowiłam zrobić ten oto dworek. Jest chyba najbardziej dopracowany ze wszystkich moich domów i najdłużej go robiłam.
Zamieszkuje go Lady Margot Marmalade wraz z Sudoku swą pokojówką pochodzenia japońskiego. Trwa I wojna światowa, a one wyjechały tu by być bezpieczne. Mąż Lady walczy na froncie, a ona korzysta z tego by zdradzać go ze wszystkimi. Dworek jest mały i skromny jak na arystokrację, ale nie służył do mieszkania, tylko do krótkich noclegów w czasie polowań. Teraz, ponieważ znajduje się na wsi, daleko od frontu służy za mieszkanie Lady. Lady Margot Marmalade słynie z okrucieństwa i ekstrawagancji oraz tego że jest symbolem seksu i „puszczalskiej” żony. Sudoku jest ulubioną pokojówką Lady. Dwór w dzień: Jak widać, dwór otaczają rozległe lasy, w których można polować na zwierzynę. Dwór w nocy: Hol: Łazienka: Prymitywny prysznic we wnęce służy oczywiście służbie. Lady korzysta z wanny Kuchnia-Lady w ogóle w niej nie przebywa-spożywa posiłki w jadalni, dlatego kuchnia jest dość skromna Jadalnia-to pomieszczenie jest połączone z salonem (oddziela je od niego schody) Tu Lady spożywa posiłki oraz przyjmuje gości na posiłkach. W salonie panuje dość przyjemna atmosfera. Na piętrze znajduje się biblioteka Pokój służącej jest bardzo mały. „W końcu po co służbie większy?” I wreszcie:sypialnia Lady Marmalade. Podwójne łóżko używane jest dość często…. Rzut parteru Rzut piętra Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:13 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|