![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
heh.. moze temat byl juz poruszany ale ja nie znalazlam
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Po co ci emulacja do oryginalnych Simów? A jak nie oryginalnych, to nie to forum...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 12
|
![]()
Może to wina porysowanej lub brudnej płytki... Spróbuj ją wyczyścić. Jak to nic nie da, to może ściągnij albo zrób obraz płyty i odpal go w programie "Daemon Tools". Najlepiej użyj tej starszej wersji, bo czytałam gdzieś na forum, że z nowszą są problemy. Podejrzewam, że to wina uszkodzonej płyty, ale nie jestem na 100% pewna...
edit: TyrexVasim nawet, jeśli ma się oryginalną grę, to wyskakuje coś w stylu żeby wyłączyć programy emulujące. Dzieje się tak wtedy, kiedy ma się zainstalowanego w kompie ClonaCD. No, wiadamo, trzeba go odinstalować. Też miałam taki komunikat. Ostatnio edytowane przez beliel : 04.05.2006 - 12:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Popatrz na płytkę pod światło. Jeśli są jakieś minimalne dziury przez które przedostaje się owo światło to płytka do kosza...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
hyh..wszystko juz mi ladnie dziala.... Plytka wygladala jak... no to chyba nie jest cenzuralne... xD wyobrazcie sobie siostre z lapami umorusanymi czekolade,ktora chce sobie pograc w Simsy... xD dzięki wszystkim za pomoc
PS. Plytka jest oryginalna, tak wiec nieco sie balam ze moze jest do skasowania... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|