![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Z racji tego, że to mój pierwszy post na tym forum i przy okazji pierwszy dom - wielkie dzieeeńdobry wszystkim ![]() Odkąd mam drugą część Simsów prawie nie budowałam, raczej ściągałam gotowe domy, ale ostatnio trafiłam na Wasze forum i naoglądałam się tylu pieknych budynków, że sama postanowiłam spróbować ![]() Dom nie ma nazwy ani mieszkańców jeszcze, za to jest w pełni umeblowany i kosztuje równe $104000 (zdziwiłam się, że tak mało). Wbrew pozorom nie jest bardzo duży - nadaje się dla jednego albo dwóch Simów (bezdzietnych ![]() Od frontu prezentuje się tak: Z tyłu domu mamy całkiem spory basen, miejsce do "leżakowania", dużą werendę i zakątek na grilla. Do domu wchodzi się przez niewielki ganek: Wchodzimy prosto do dużego pomieszczenia, które zajmuje niemal cały parter i pełni różne funkcje. Najbliżej wejścia jest kuchnia ze stołem jadalnym, trochę dalej widać drzwi prowadzące na werendę i dalej do ogrodu. Za niską ścianką oddzielającą kuchnię od pokoju dziennego znalazło się miejsce na niewielki "kącik telefoniczny": Obok mamy oczywiście kącik wypoczynkowy - wygodne kanapy, telewizor, półki z książkami i kilka roślinek. Za telewizorem schody na piętro. Obok saloniku wygospodarowano miejsce na malutką łazienkę (dla gości, żeby nie włazili na piętro ![]() Czas na piętro. Tutaj również znajduje się jeden duży pokój pełniący kilka funkcji. Najbliżej schodów stoi małe biurko... ...a za niską ścianką urządzono sypialnię: Z tego pokoju wychodzi się na dwa balkony wychodzące na różne strony domu. Jak widać, Simy mogą oddawać się tam swoim hobby korzystając ze świeżego powietrza ![]() Na piętrze jest także większa łazienka, w której spokojnie zmieściło się wszystko, co potrzebne: Wracam na dół - jak już wiemy z kuchni wychodzi się na werandę, na której można wypić popołudniową herbatkę i nacieszyć się wrześniowym słonkiem ![]() Z werandy schodzi się do ogrodu, gdzie można się poopalać przy basenie: A trochę dalej, w cieniu dużych wierzb i kilku pomniejszych roślinek odbywają się miniprzyjątka z grillem w roli głównej. Na dwóch drzewach zawieszono huśtawkę: I to tyle ![]() ![]() Pozdrowionka. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:31 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza jestem, fajnie...
Naprawdę ładny domek. Może troszkę za ciemny, i za mało kolorów, ale i tak bardzo mi się podoba. Jak na pierwszy, całkiem nieźle. Daję 9/10 ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo piekny domek daje ci 10/10 daj go do sciagniecia o ile umiesz mowie ci zrobilasz naj naj lepszy domek oczywiscie z tego dnia
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Świetny domek no bryła nie zbyt mi się spodobała ale w środku miodzio (no zresztą bryła też nnie jest taka zła) Piękny basenik i miejsce do odpoczynku( no ten tego... miejsce z leżakami) Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba 9,5/10 A co tam.... 10/10 nie będę taka
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Sliczny, 10/10
#6 |
Guest
|
![]()
Super
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No, no bardzo ładny domek
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam :*!! |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
No fajny... Mi tez się strasznie podoba, szczególnie chyba kuchniojadalnia i sypialnia. Ale wszystko jest git
![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Przecudowny!!!! daj go do ściągnięcie ola cię prosi :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: :smirk: Daje 10/10 naj fajniejsza jest weranda i ten ogródek z basenem i leżakami
![]() Zresztą wszystko jest fajne w tym domku. Jeszcze raz prosze daj go sciągnąć a i jeszcze coś :witaj: |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No jak na pierwszy raz to naprawdę fajny
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|