![]() |
#1 |
Sk±d: Kraków
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 14
|
![]()
Luksusowy domek ze szczypt± klasyczno¶ci i odrobink± nowoczesno¶ci. Zapraszam do ogl±dania.
Teraz nieszczêsna sypialnia: Mia³am dylemat, czy ten fundament tu dawaæ, no ale raz kozie ¶mieræ ![]() Komentujcie!
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz bêdzie siê trochê dzia³o ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:04 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Sk±d: Zach. Pomorskie
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 16
|
![]()
Ale ohyda...Bry³a jest paskudna - widzê, ¿e jeste¶ zafascynowana kibelkami miejskimi (wow...pogratulowaæ - mo¿e kup sobiê od czasu do czasu Architekturê-Murator albo chocia¿ poogl±daj sobie budynki na gazeta.pl). Otoczenie - nic ciekawego, ot kilka badylastych drzewek i pstrokate kwiatki. Wewn±trz chaotycznie - doskona³e do bawienia siê w chowanego ale jak dla mnie zbyt du¿o tu "potykaczy". Jednak najbardziej "podoba mi siê pomys³ z komputerem na fundamencie - ha ciekawe jak z niego bedziesz korzystaæ? Mo¿e na wysiêgniku co? Wystarczy troszkê pomy¶leæ. Jedyna co mi siê tak naprawdê w tym domu podoba to to, ¿e nie ma ju¿ w nim tych obskurnych tapet prosto z kurnika.
Ocena 3/10 Pozdrawiam: Ulmille |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmm.. no zgodzê siê z poprzednikiem ¿e bry³a jest obrzydliwa..[ale dla mnie to normalka bo ja te¿ ³adnej nie umiem zbudowaæ
![]() ![]() W ¶rodku zato przytulnie tylko trochê ciasno.. i pomieszczenie w którym znajduje sie ¶winka morska te¿ nie fajne.. xP 5/10 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Sk±d: sk±d¶
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
No nie przesadzajmy, nie jest tak ¼le... Mi siê podoba
![]() Pozdrawiam N92
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ocenie tak jak inni.
Nie podoba mi siê zabardzo. 4/10 ;] |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie jest idealny ale te¿ nie jest z³y. Wszystko ³adne, przemy¶lane.
7/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mi siê nie za bardzo podoba. Za du¿o drewna. Przyznajê, ¿e ¶ciany i pod³ogi s± odpowiednio dopasowane, ale co za du¿o to nie ³adnie. Nie podoba mi siê sypialnia. Tapeta nie jest dopasowana do pod³ogi. Kuchnia te¿ mi sie nie podoba. Przyznam ¿e lubiê ma³e kuchnie, ale ta jest nie zbyt ³adna. Pomieszane s± style. Wystarczy tej krytyki
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Nie jest jakis super, ale nie jest tez taki z³y.... 6/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Uwa¿am domek za bardzo ³adny. Nie za du¿y, nie za ma³y. Kolory dobrze dobrane, nie ma nigdzie mieszanki stylów, trochê nowocze¶nie, ale w drewnie i wszystko utrzymane w takim stylu. Rozmieszczenie i ogólnie bry³a zupe³nie dobra *nie wiem, co Wy ludzie tak wybrzydzacie*. Gdybym mia³a wybudowaæ sobie ma³y domek pewnie by³by trochê podobny : ) taras elegancki, wszystko jak trzeba, o¶wietlenie te¿ jest, drzewka tworz±ce atmosferê intymno¶ci *du¿e, wiêc ukrywaj±*, z przodu te¿ zupe³nie ³adne rozwi±zanie, bez przesadnego pakowania co siê tylko da. Prosto, acz niebanalnie. Pewnie mog³oby byæ lepiej, bo co prawda dechu mi nie zapar³o, ale jest zupe³nie dobrze. 8/10
|
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|