![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Otóż mam pewien problem.Moje sims 2 w pewnym momencie(np.kiedy chce wstawić prysznic do łazienki)zacinają się!I wtedy wyłącza się komputer.Mój qumpel doradził mi żebym(spoko jestem dziewczyną jak po nicku widać)formatowała cały komputer!Czy jest inne rozwiązanie?
POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOCY! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Może po prostu komp Ci się przegrzewa i wyłancza się, albo resetuje...istnieje także możliwość, że masz w systemie wirusy i one psują gre i komputer....
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
przeskanuj komputer programem antywirusowym. sprawdź czy masz jeszcze w miare dużo miejsca na dysku. najlepiej przed włączeniem gry wyłącz programy działające w tle (antywirus, gg, itp.) jeśli to nie pomoże to odinstaluj grę i zainstaluj ponownie.
być moze ze właśnie przegrzewa ci się komputer. ja tak miałem z gta. zdjąłem obudowę od komputera i wyczyściłem wszystko w środku z kurzu i to pomogło. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
być może po wylaniu herbaty zrobiło się zwarcie tam w środku i stąd ten problem. a czy przed wylaniem herbaty wszystko było ok?? |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
no czyli pewnie zwarcie....
w tym ci może pomóc jedynie specjalista, który oceni sytuację i powie co ewentualnie trzeba wymienić aby komputer w pełni sprawnie działał. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
;( ;( ;( ;( Czarna rozpacz.Mateo a dałoby się to zrobić bez restartu i odinstalowania simów?Bo to by było super |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
niestety raczej nie. ale możesz sobie skopiować gdzieś na płytkę folder EA Games z moich dokumentów i po ponownej instalacji wkleić i będą rodzinki itp.
Ostatnio edytowane przez Mateo : 27.06.2007 - 20:07 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dzięki Mateo.Temat uważam za zamknięty.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |