![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
W niektórych moich rodzinach mam coś takiego jak np. ludki siedza przy stole, jedza i rozmawiaja a nagle tak jakby "odskakuja" i stoja przy stole a na stole jest niedokończone jedzenie. w jednej rodzinie dzieje sie gdy taka jedna simka rozmawia, wydaje sie ze nikt nie moze normalnie funkcjonowac przez ta simke ktora nie moze nawet normalnie rozmawiac tylko odskakuje. w drugiej rodzinie jest to samo tyle ze wszyscy odskakuja... moze to byc powiazane z kodem moveObjects on albo z piciem eliksiru zycia... bo w obu tych rodzinach pojawialo sie dopiero po zastosowaniu tych dwoch rzeczy.
to dziwne. moze mi ktos wyjasni? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
To od kodów. Nie wiem jakich, ale mi się tak zrobiło po boolPropie. Przestań używać kodów, to problem zniknie razem z tymi simami (tj, dzieci tych simów i nowe simy już nie będą odskakiwać).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A tak odskakują od maxisa stołów czy tylko pobranych z neta?
A masz pobrane łaty do simów? |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ja miałam tak samo ściagłam bardzo duzo dodatków do the sims z modthesims2.com(czy jakoś tak) i tak samo odskakiwały mi simy np. sim robił sobie drinka i nagle odskoczyl na bok i już nie robił go więc usunełam wszystkie dodatki z netu i wszystko chodziło normalnie.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja nic jeszcze nie pobrałam z neta. odskakuja tak po prostu, to chyba od kodu moveObjects
|
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
Simy będą Ci odskakiwały tylko przy opcji "rozmawiaj" i kiedy w ogóle zaczną rozmawiać np. przy stole albo w wannie. Spróbuj po prostu unikać takich sytuacji. I pobierz łatkę do gry, może pomoże: http://thesims2.ea.com/update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
używałam, ale zanim używałam to też tak miałam, więc to od moveObjects bo motherlode uzywam tylko raz na poczatku.
ps. łatkę? sorki, ale jestem nowa i nie do konca wiem co to;p |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
"Łatka" to rodzaj aktualizacji wydanej przez EA: ma ona na celu usuniecie błędów występujących w grze. Gdy wejdziesz na stronę którą Ci podałam będziesz miała łatki do wszystkich dodatków ściągnij do tych które masz a jak nie masz żadnego to ściągnij do podstawy.
btw: sama nie wiem czy trzeba ściągać do wszystkich dodatków czy tylko do ostatniego jaki się ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
oo dzieki przyda sie. mam pytanie nie na temat jesli opublikowalam temat a jeszcze go nie ma to moze go gdzies przeniesli, albo nie zatwierdzili? bo nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |