![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Z góry dziękuję. --- Wymagane dodatki: TS 2 / TS2 NS / TS 2 WB / TS2 PODR + MINI PACKI - RR, SIE Dom jest prawie w całości clean, ale z internetu są: - błyszcząca podłoga, - gruszki z przedpokoju, - ozdoby na dworze i tarasie [kwiaty] - biały murek, krawężnik. Ciemne panele w salonie są mojego autorstwa, więc nie uznaję ich jako dadatek z inetnetu. Zapraszam ![]() Spring House - ten dom z pewnością zaspokoi potrzeby kobiety, liczącej tylko na siebie, lubiącej 'pławić się' w luksusie, ale ceniącej spokój i relaks. Jest to przeróbka jednego z domów w sąsiedztwie Dona Lotario, więc uprzedzam - bryła nie uległa zmianie, nie jest mojego autorstwa. Rzuty kiedy indziej, zapomniałam zrobić ![]() Pozdrawiam, mam nadzieję, że się podobało. Dziękuję za obejrzenie. Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 21:28 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza
![]() Ogolnie bardzo ładnie. Wystrój tez mi sie podoba, ale cos mi nie pasi, nawet nie wiem co ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Fajna ta podłoga, którą zrobiłać
![]() 3/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mi sie podoba. Stwarza rodzinną atmosferę. Daje 9,5/10 (odebrałam 0,5 pkt za małe szczegóły)
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi sie podoba, wszystko dobrze dobrane. Nie mam się czego przyczepić. Zdjęcia są bardzo ciekawe. Zrobione "tak jak trzeba". Cóż, ocenka 10/10.
Pozdrawiam |
![]() |
#6 |
Reputacja: 22
|
![]()
Ładny. Nie mam się do czego doczepić.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ładny, choć nie podoba mi się połączenie pomarańczowej wykładziny z niebieskimi ścianami w sypialni. Wyraźne zdjęcia, z ładną ramką
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za wszystkie opinie. Proszę o więcej - będę wiedziała, co poprawić.
Jeśli ktoś chce do ściągnięcia, mogę dać link ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Dom jest bardzo ładny. Ma bardzo nowoczesny wystrój - a zrobiłaś go z prawie samych maxisowych mebli. Za co plus. Teraz wiem, że potrafisz budował tak ładne domy z maxisowych mebli.
10/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny, nowoczesny domek 10/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|