|
|
#1 |
|
Guest
|
Rozważałam dość długo czy to zrobić
W końcu się odważyłam... Moje pierwsze simki na stronie... (strach się bać, tak wieje grozą xD ) Oto i Ania Kasia Karola coś mi odwaliło, więc zrobiłam kanrawałową wersję Karoli ![]() Basia (wiem, że mi się trochę nie udało :/ ) Oliwia No i w końcu ostatnia- Ewa ![]() Szczerze oceniać ![]() Jak ściągne jakiegoś fajnego ciucha to więcej zrobie, bo w tej chwili to same maxisowskie są ![]() Może niedługo uda mi się w grze zrobić, bo teraz moja przyjaciółka mi płytkę gwizdnęła i nie mam jak zrobić xD Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Każda sima ma swój charakter, jednak wydaje mi się, że z oczami to troszeczkę przeginasz
Wyglądają one jak wampirki czy cuś
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Hehhhhhh
Ja ocenie każdą po kolei![]() ![]() Ania Twarz i włosy ładne. Oczy wyglądają jakby była niesimowym zombi Szminka zbyt ciemna. Przesadziłaś z obróbką oczu. 7/10Kasia Fryzura ładna twarz też. Oczy ładne ale mogłyby być niebieskie A do niebieskich oczu i blond włosów pasuje niebieski bądź różowy cień . Ale to tylko moja wyobraźnia;p 8/10Karola wersja normalna Twarz za gruba, fryzura nie pasuje ;/ Grube brwi i makijaż a'la Barbie poprostu KOSZMAR. 3/10 Karola sylwestrowa Fryzura wyszczupla jej buzię a makijaż o niebo lepszy. Strój może być. 6/10 Basia Wbrew temu co piszesz.... Basia jest najładniejsza. Tylko uważam że szminka jest zbyt różowa 9,5/10Oliwia Rude włosy ładnie uczesane,grube brwi nie rzucają sie w oczy i oczy pasują. Jedyny minus różowy MAKIJAŻ! 8/10 Ewa Ładne włosy pasują do buzi Dobrze skomponowany makijaż. Trochę za jasny puder ale jest OK. 10/10 Nie denerwuj sie na mnie bo oceniałam wg. moich upodobań. Ale jak na pierwszy rza są Śliczne
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
no właśnie ja z makijażem sobie nie radze bo nie mam w tyum doświadczenia
![]() dzięki za oceny, postaram się poprawić
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
wedlud mnie (nie obrazisz sie??) makijaz jest niedobrany a reszta ok 8/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
mi się żadna nie podoba, bardzo maxisowskie, makijaż ohydny i w ogóle.
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Pozdr.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nie będę ich wszystkich po kolei oceniać wszystkie twarze zawiewają maxisowymi(ale wiem moje simki też)troszke z oczami przesadziłaś,wszystkie brwi i skiny z maxisa.Najlepsza jest Ania a najgorsze Ewa i karnawałowa wersja Karoli
PS.lepiej zdjęcia wychodzą w grze
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Kasia mi sie podoba, taka sympatyczna XD Skąd masz ubranie Karoli?
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Mi się simki podobają, ale Ani to się przestraszyłam ! xd te oczy.. ;] jak u wampira ! a skad masz fryzure Karoli i karnawalowe ubranie Karoli?
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|