![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej. Mam pewien problem. Grałam sobie normalnie rodzinką ( Dorosła simka, jej córka w wieku dziecka, i kot ) i ta córka chwaliła kota za unikanie leżenia na łóżkach simów. Matka była w pracy. Nagle ZONK... Pojawia mi się okienko z błędem... Coś tam o animacji, nie zapamiętałam dokładnie, bo po angielsku. I były trzy opcje: Cancel Reset Delete. No to klikam Cancel. To samo... Więc odruchowo kliknęłam ,, Delete " i mi tą córkę wykasowało ;/. Tylko na panelu rodziny została dorosła Simka i kot. I teraz moje pytanie: Czy da się ją jakoś odratować ( córkę )? Bo chciałam, żeby ona tam jeszcze pobyła =='.
Pozdrawiam Shimizu |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Już raczej nie można jej przywrócić. Jak pokazuje się takie okienko na przyszłość radzę i wciskać Reset. Na pewno zrobił się jakiś błąd związany z twoją simką i w tym okienku musiało pisać jej imię. To była nazwa obiektu który miał błąd i kliknęłaś Delete co oznacza usuń. Już chyba jej nie przywrócisz.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Chyba, że masz the Sims 2 Na Studiach to wpisz kod: UnlockCareerRewards i weź ze skrzyni nagród z pracy telefon do śmierci. Zadzwon po śmierć, żeby przywróciła tę dziewczynkę i już! Powinno zadziałać
![]() Ostatnio edytowane przez Kasia97 : 06.02.2008 - 11:21 |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W takiej sytuacji nie powinnaś zapisywać gry!
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ojej, włączyłam tą rodzinkę jeszcze raz, i ona była... Tylko że... Jakaś dziwna O_o. Wyglądała jak dziecko , ale chodziła jak małe dziecko, i w ogóle wszystko jakby była małym dzieckiem O_o. Ale jak zabawnie raczkowała jako dziecko xD... Ale kliknęłam ,, Dorośnij " i już była normalnym dzieckiem ( Tylko miała inny ciuszek :< ) i drugi raz miała ,, Rozpoczynam kolejny etap życia bez problemów ". Dobra, problem rozwiązany XD. Dziękuję za odpowiedzi
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|