Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.02.2008, 21:53   #1
Shimizu
Guest

Domyślnie Wykasowanie ;/

Hej. Mam pewien problem. Grałam sobie normalnie rodzinką ( Dorosła simka, jej córka w wieku dziecka, i kot ) i ta córka chwaliła kota za unikanie leżenia na łóżkach simów. Matka była w pracy. Nagle ZONK... Pojawia mi się okienko z błędem... Coś tam o animacji, nie zapamiętałam dokładnie, bo po angielsku. I były trzy opcje: Cancel Reset Delete. No to klikam Cancel. To samo... Więc odruchowo kliknęłam ,, Delete " i mi tą córkę wykasowało ;/. Tylko na panelu rodziny została dorosła Simka i kot. I teraz moje pytanie: Czy da się ją jakoś odratować ( córkę )? Bo chciałam, żeby ona tam jeszcze pobyła =='.

Pozdrawiam
Shimizu

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.02.2008, 08:07   #2
Cokazoo94
Guest

Domyślnie Odp: Wykasowanie ;/

Już raczej nie można jej przywrócić. Jak pokazuje się takie okienko na przyszłość radzę i wciskać Reset. Na pewno zrobił się jakiś błąd związany z twoją simką i w tym okienku musiało pisać jej imię. To była nazwa obiektu który miał błąd i kliknęłaś Delete co oznacza usuń. Już chyba jej nie przywrócisz.

stare 06.02.2008, 11:19   #3
Kasia97
Guest

Chyba, że masz the Sims 2 Na Studiach to wpisz kod: UnlockCareerRewards i weź ze skrzyni nagród z pracy telefon do śmierci. Zadzwon po śmierć, żeby przywróciła tę dziewczynkę i już! Powinno zadziałać

Ostatnio edytowane przez Kasia97 : 06.02.2008 - 11:21

stare 06.02.2008, 12:03   #4
Janvier
Guest

Cytat:
Napisał Kasia97
Chyba, że masz the Sims 2 Na Studiach to wpisz kod: UnlockCareerRewards i weź ze skrzyni nagród z pracy telefon do śmierci. Zadzwon po śmierć, żeby przywróciła tę dziewczynkę i już! Powinno zadziałać
Raczej nie zadziała bo jak się skasowała to nie ma jej nagrobka

stare 06.02.2008, 13:32   #5
Ancalimë
Guest

W takiej sytuacji nie powinnaś zapisywać gry!

stare 06.02.2008, 20:32   #6
Shimizu
Guest

Ojej, włączyłam tą rodzinkę jeszcze raz, i ona była... Tylko że... Jakaś dziwna O_o. Wyglądała jak dziecko , ale chodziła jak małe dziecko, i w ogóle wszystko jakby była małym dzieckiem O_o. Ale jak zabawnie raczkowała jako dziecko xD... Ale kliknęłam ,, Dorośnij " i już była normalnym dzieckiem ( Tylko miała inny ciuszek :< ) i drugi raz miała ,, Rozpoczynam kolejny etap życia bez problemów ". Dobra, problem rozwiązany XD. Dziękuję za odpowiedzi .

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania