![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Chcę wam przedstawić mój 5 dom na forum. od razu pisze że dom nie będzie dostępny do ściągnięcia ponieważ zawiera dodatki z płatnych stron.
Dom wydaje mi się udany choć nie jestem zadowolony z wnętrza domy nie przywykłem do projektowania domów w takim stylu ale i tam ma nadzieje że wam się spodoba . I na tym skończymy. Mam nadzieje że wam się spodoba .Pozdrawiam Kowalski123 Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:01 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczny! Piękny! Cudowny ! 10/10
#3 |
Guest
|
![]()
Jestem pod wrażeniem. Ten wjazd do domu to bardzo fajny pomysł. Bryła ładna, dom jest duży, ale w środku jest ładnie urządzony. Idealny!
Ocena: 10/10 |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
CHŁOPIE!!!!!!!!!!
CO TO JEST????????!!!!!!!!!!!!!! CUDO ARCHITEKTURY!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy dom, do którego nie mam najmniejszego zastrzeżenia... 10/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Najpiękniejszy dom jaki widziałam, lepszy nawet od Ulmille! 10/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Na wstępie muszę przyznać z zazdrością, że stworzyłeś idealną w moim mniemaniu lokalizację na dom: budynek ukryty w gąszczu drzew z daleka od hałasów i nadmiaru sąsiadów, do tego uroczy staw i ściana sosen osłaniająca tył parceli tworzą razem cichy i malowniczy zakątek.
Po raz kolejny gratuluję Ci ogrodu - idealnie pasuje do charakteru posesji, kompozycje roślinne i kolory (zwłaszcza przed głównym wejściem) są przepiękne, a zakątek z wodospadem dodaje tajemniczości i idealnie pasuje do reszty ogrodu. Dom z zewnątrz trąci snobizmem i przepychem - niczym wiejska rezydencja bogaczy, których stać na odizolowanie się od reszty społeczeństwa. Szkoda, że nie załączyłeś rzutów, ale i tak mogę stwierdzić że bryła mi się podoba - widać w niej nieco kombinowania z kodami, a szczegóły typu mansardowe dachy, balkoniki czy wykuszowe okna tylko dodają jej uroku. Wnętrza są prawie dokładnie takie, jakich bym się spodziewał, czyli stonowane kolory i wytworne meble. Zauważyłem jednak, że w domu jest marne oświetlenie (na dolnej kondygnacji jest ciemnawo, piętro lepiej się prezentuje pod tym względem), brakuje mi też oprawy do okien (zasłonki, firanki, itp) i czuję niedobór eleganckich dekoracji (obrazy, lampy, figurki). Z pomieszczeń najbardziej podoba mi się łazienka na górze - zwłaszcza pomysł z wanną ustawioną przy wielkich oknach z widokiem na okolicę. Reasumując: jeden z najlepszych projektów jakie widziałem do tej pory. Widać mnóstwo włożonej w niego pracy, a ogród (podobnie jak w posiadłości "Kwitnąca Wiśnia") jest bajkowo piękny. 9/10. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 12.04.2008 - 11:15 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Raczej gustuje w nowocześnie urządzonych domkach, ale ten mi się wyjątkowo podoba
![]() ![]()
#8 |
|
![]()
ZuuZaa jak ty możesz ten dom porównywac do domów Ulmille. To osobny, te domy nic ze sobą wspólnego nie mają. a co do domu : Bryła ładna ogróg też to co tu opisywac=p. W środku nie podoba mi się dobranie kolorów mebli.W kuchnie jest pusta, nie ma żadnych sprzętów kuchennych(chodzi mi o mokrofalówki). Jadalnia jak dla mnie nie pasuje do koloru ścian. W łazience nic mi sie nie podoba. Na piętrze nie podoba mi się tylko ten fotel. Sypialnia ładna druga łazienka ładniejsza od tej pierwszej.
8/10 pzdr. B.B |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest cuuuuuuuuuuuuudowny !!!!!!!!!!!!! A ogród najpiękniejszy jaki widziałam w simsach..............................Po prostu cuuudo 100000000000000/100000000000000 !!!!
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
śliczny ale na dole tak pustwao ;]
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|