![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chce tego z Ćwirów(ma jakieś imie na M. xP) odmłodzić, żeby był z Bella(przywołałam ją kodem) w grupie wiekowej dorośli. Bo nie chce Belli postarzeć do emeryta ;/ Czy jest jakiś sposób żeby sim odmłodził się o grupę wiekową? Najlepiej kodem.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Pewnie już gdzieś to było, ale najprościej wpisać AgeSimCheat On i kliknąć na Mortimera, wybrać mu grupę wiekową dorośli...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
boolpropem można to zrobić, wpisujesz boolprop testingcheatsenabled true, wciskasz z shiftem na sima i wypierasz spawn...sim modern i tam później masz wiek set age czy jakoś tak, a jak nie ma w opcji sim modern to sprawdź inne
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
O, to Ageblablabla bardzo mi się przyda, można tym też postarzać, tak? Ale to wtedy tak natychmiastowo, bum!, czy trzeba czekać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ageblablabla postarzyć można natychmiast, natomiast boolProp wypełnia dni życia sima, tak, że można jeszcze wyprawić urodziny...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Aha. Zwykle wybierałam "Set to birthday" klikając boolpropowo z shiftem na tego, kto się ma postarzyć, ale jak widać są lepsze sposoby jak Ageblablabla
![]() W każdym razie mi pomogłeś, chociaż ja nie założyłam tego tematu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można również insimenatorem. Gdy go nie miałam łatwiej było sim modernem, a Ageblabla nie używałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hondirenda, jeśli chodzi o mnie, nie uciekam się do hacków, Insimenatora nawet w najgorszych przypadkach, więc dla mnie Ageblablabla jest naprawdę świetnym rozwiązaniem. Ale może edzia będzie wolała Insimenatorem? Edziu, co powiesz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Że wole kody. ;D
Przynajmiej nie zajmują mi kompa xP Tylko mam problem z tymi kodami ;/ Bo po Ageblabla nie mam żadnej opcji na Montku, A po boolPropieBlablabla ->spawn -> sim modern nic dalej się nie dzieje ;/ |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
A może z shiftem? Altem? Ctrlem? Źle wpisałaś Ageblablablę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|