![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Jest to jeden z moich ostatnio zbudowanych domów. Przeznaczony jest dla trójki studentów. Bryła jest trochę przeze mnie zmieniona, ale pochodzi z okolicy maxisa, nie pamiętam dokładnie jakiej. Ostatnio naszło mnie na urządzanie domów w sposób jak najbardziej realistyczny, a nie wyobrażam sobie pedantycznego mieszkania młodych ludzi ![]() Widok domu ![]() Wejście, duży pokój ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Przedpokój na piętrze ![]() ![]() Pokój studentek ![]() ![]() Pokój chłopaka ![]() ![]() Mała łazienka na piętrze ![]() ![]() Rzut piętra ![]() Tył domu ![]() ![]() Edit: Ponieważ ktoś prosił, abym udostępniła dom do ściągniecia, mówię od razu, że nie jest to możliwe ze względu na płatne dodatki z internetu. Ostatnio edytowane przez Flyaway : 11.06.2008 - 11:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
pierwsza :]
typowo studenckie mieszkanie ![]() fajny klimat ma domek i naprawde mi sie podoba. testowany? simowe moga chodzic po tym wszystkim na podlodze? moga sie przemieszczac miedzy tymi smieciami wszystkim? [tak tylko mnie ciekawi ![]() no moja ocena to chyba max, bo naprawde przypadl mi do gustu domek ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dziękuję za dobrą ocenę. A co do pytania, tak, jest to domek typowo użytkowy, także do wszystkiego simowie mają dostęp.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to moje kolejne pytanie: duzo tu platnych dodatkow? mozna sobie go zabrac urzadzonego?
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Szczerze mówiąc trudno mi powiedzieć, które dodatki dokładnie są płatne, ale faktycznie jest ich tu sporo.
|
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ten dom jest tak zaćpany że szok, ale to mieszkanie studentów, ten domek ma swój urok i styl. Jak zobaczyłem pokój chłopaka to o mało co z krzesła nie spadłem ^^. Ale podoba mi się. Ocena 10/10.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ej, skąd masz dodatki??
Chciało ci się taki dom robić?? 10/10 Piękny Bałagan |
![]() |
#8 |
|
![]()
Z góry dziękuję wszystkim za komentarze.
Bart: skoro go zrobiłam, to widocznie mi sie chciało ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jej... szok totalny szok.... nieźle... ten dom ma to coś , oj nie wiem co ale ma he he moja ocenka to 10/10 !
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Swietny domek,naprawde oddaje klimat studenckiego zywota. No bo niby kto wtedy sprzata?? 10/10
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|