![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Musisz dorosłym simem kliknąć na lustro i będzie opcja zmień wygląd sima/zwierzaka X.
Dlatego piszę, że zwierzaka, bo jak ktoś ma zwierzaki, to jest taki głupi błąd... Aha i dobrze by było, żeby lustro nie było dodatkiem z netu... |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Klikasz dorosłym na lusterko i jest gdzieś opcja zmień wygląd simowi...Karolina
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
EDIT: Gdy naciskam dorosłym na lustro (nie z neta , tylko maxisowe) to wyskakują mi opcję:
-Popraw wygląd -Zmień wygląd - ćwicz romantyczne pozy - ćwicz przemowy (czy jakoś tak) i nie ma tam nic wspomnianego o małych dzieciach :/ Ostatnio edytowane przez feelka : 22.06.2008 - 13:13 |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Weź moze najpierw dziecko na ręce
A feelka widzę, ze masz tylko podstawę. Musisz grę zaktualizować, bo to był błąd w grze i dopiero patch to naprawił. Ostatnio edytowane przez Mamełe : 22.06.2008 - 13:52 |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
no pewnie, ze z dzieckiem na rękach. Natomiast na MTS2 jest specjalne lusterko dla małych dzieci, możesz dzieki niemu zmienić wygląd i jeszcze maluch zyskuje punkty kondycji. taki temat był już na forum radzę dobrze poszukac.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
jak sie ma dodatek NŻ.to na lustrach(maxisowych) jest ta opcja na 100%.bo jak miałam ten dodatk to mi sie dodała ta opcja.jak nie miałam tego dodatku to opcji też było brak .
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dzięki za pomoc ;D
ściągłam sobie to lusterko z mts2 . Jeszcze raz dzięki wielkie i oczywiście temat do zamknięcia. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|