![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Oto mój czwarty już domek na forum. Należy on do rodziny z FS (mam nadzieję, że w końcu ktoś mi da za nie ocenę a nie tylko kilka tych samych osób). Przeznaczony dla dwóch sióstr, jedna w wieku dziesięciu, druga siedemnastu lat.
Widok domu - bryła z przodu ![]() No i od tyłu ![]() Ogród "tylny" ![]() ![]() Ogród "główny" ![]() ![]() ![]() Najpierw wchodzimy do salonu... ![]() ![]() ![]() ![]() Dalej podążamy do kuchni... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skąd są dwa wejścia, w tym jedno do sypialni siedemnastolatki: ![]() ![]() ![]() Drugie zaś do pokoju, w którym wchodzimy na górne piętro, pomieszczenie podzielone jest na dwie części: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Schody prowadzą do maleńkiego holu, dlatego nie dałam jego zdjęcia, potem jest pokój dziecka: ![]() ![]() Oraz łazienka: ![]() ![]() ![]() ![]() Zapomniałabym o małej altance (oczywiście jest na dworze): ![]() Rzuty mam niestety tylko dolnej części mieszkania ponieważ przypomniało mi się dopiero teraz, że góry nie zrobiłam, a Simsy mam na drugim kompie w swoim pokoju. Wiecie jak długo się włączają... ![]() I jak się podobał? |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|