Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 14.07.2008, 10:00   #1
arviladelia
Guest

Domyślnie Windows Vista(?) magiczne 3 razy

mam problem z simami Free Time, a mianowicie instaluje simy +dodatki wkładam płytę free time do napędu i... przez pierwsze 3 razy włącza mi sie auto run później nie działa. Co więcej grę mogę uruchomić ze skrótu na pulpicie dowolna ilość razy, czyta płytkę, wszystko działa, super. niedajboze gdy zapomnę włożyć płytę cd i przed jej włożeniem włączę lauchera. Od tego momentu grę mogę uruchomić tylko 3 razy;/
Wkładam płytę klikam lauchera(albo nawet sims7exe na płycie!) i gra sie nie włącza. nie wyskakuje mi żadne powiadomienie, żaden błąd tak jakby simy miały mnie głęboko w d... nosie. Pomaga tylko reinstal. to może być wina visty? gra jest zarejestrowana, legalna wiec naprawdę nie wiem co jest
a no i uruchomienie w trybie zgodności tez nie dziala
pozdrawiam

ED!T

Mam zainstalowanego patcha, SP! dla Visty spzzet mam bardzo mocny. Napęd niedawno kupiony nowy działający sprawny. Teraz jak klikam na exe na płycie to krzyczy że czas uwierzytelniania płyty został przekroczony;/;/;

Ostatnio edytowane przez arviladelia : 14.07.2008 - 11:01
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania