|
![]() |
#1 |
Reputacja: 13
|
![]()
Simka mi się nie starzeje. I w sumie to dosyć duży kłopot, bo jej mąż za parenaście dni będzie emerytem, a ona młody babsztyl. Mam wyłączone aging on, inSIMenatorem włączyłam starzenie się na parceli, przeprowadziłam ich do innego domu - dupa. Jak było 28 dni, tak jest. Ej no, co ja mam z tym zrobić?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
mówisz ze masz wyłączone agin on czyli masz wpisane agin off, tak? Chciałam sie upewnić. Spróbuj ja skasować za pomocą kodu move_Objects on w trybie kupowania i wejść z powrotem do trybu życia. może pomoże...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zrób tak jak radziła pati1394 ale jak nie pomoże a jej mąż stanie się emerytem to wpisz kod boolProp TestingCheatsEnabled true, kliknij na simkę shiftem lpm i kliknij na opcję set to birthday i dorośnij.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
możesz też zmienić jej wiek za pomocą simpe, wpisujesz w okienko ile dni zostało jej do zostania emerytką
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
w isniemenatorze tez mozna ja postarzyc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Tak, wiem, że można... Mogłabym kupić tą taką klepsydrę i codziennie odejmować jej jeden dzień, ale szczerze mówiąc wolałabym, żeby zestarzała się naturalnie...
Czy to może być skutek używania boolPropa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
bardzo możliwe, bo boolProp psuje gre...
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Też tak mam z jedną Simką. Nie wiem do końca jak to zrobiłem, ale mam dwa pomysły na to skąd to się bierze:
1. Jakaś opcja boolpropa, użyta nieopacznie(trochę czasami klikam na oślep i zdarza mi się włączyć nie to co trzeba xD') 2. Błąd, który powstał po dodaniu do rodziny boolpropem jakiegoś NPC, jeżeli tak to mam wyjaśnienie skąd to się u mnie wzięło(nie chodzi mi o zwykłego NPC, ale takiego jak kapitan Zadzior, Ninja, Wiedźma Twardziel, itp.). ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Szczur, to może być to, bo kilkakrotnie przyłączałam Wiedźmę Twardziel. Jak sobie z tym poradziłeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie poradziłem sobie. Tak na razie jest. Najwyżej ją postarzę kodami.
Fajnie by było wiedzieć jak to wywołać, bo mam kilku Simów, których bym chciał mieć nieśmiertelnych tak po prostu z zasady, bez eliksiru. ^^ A przyłączyłaś tak, że jest członkiem rodziny, czy tylko przejełaś kontrolę "make selecteble"? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|