![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Wygląda zachęcająco, ale nie będę oceniać, bo niewiele widzę. Rzut od góry - ok, ale poszczególne pomieszczenia już nie bardzo. Nie widzę ozdób ścian, nie widzę ogólnej kompozycji ze zwykłej perspektywy. Dodaj jakieś zdjęcia jakbyś sama stała w tych pomieszczeniach, wtedy się wypowiem. Teraz byłoby to po prostu niesprawiedliwe.
Rób zdjęcia w trybie życia, nie będzie wtedy tych kratek budowania na podłożu i wszystko będzie bardziej naturalne. Pozdrawiam. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Oki. Spróbuję jeszcze raz
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
ten dom jest okropny! Jak rodzice powiedzmy przejdą w zimie w nocy z sypialni do kuchni? na zdjęciach nawet nie widać jakie są szafki w kuchni! W tym domu nie ma wcale kwiatów, obrazów i luster. w pokoju dziecinnym nie widać nic oprócz drzewa z zewnątrz. Nie chce mi sie szukać więcej błędów. Bez oceny liczbowej bo nie ma czego oceniać!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Szkoda, że nie napisałaś, że BRYŁA NIE JEST TWOJEGO AUTORSTWA bo o takich rzeczach nie powinno się zapominać!
|
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Nie - nie prezentuje się lepiej z góry.
I może zanim wystawisz zdjecia normalne, wprowadź tam sima ![]() I dopiero wtedy je rób... jakieś wyobrażenie, jak dom wygląda mam, ale np nie mogę dojść do tego co to są te takie oczo - walące kropki ![]() No i trawa strasznie odcina się od pokrycia otocznia. Może jakiś płotek dookoła parceli, albo mniej zielonej trawy na obrzeżach? Ocenię, jak dodasz normalne zdjęcia OK? powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zjecia z góry ptrzedstawiają Twój dom w o wiele gorszym świetle, niż gdybyś jakieolwiek zrobiła z dołu.
Co do pomieszczeń to nie wiele widzę, ale z zewnątrz mi się podoba. Tylko powiedz, dalczego sypialnie są oddzielone od reszty domu?! To jest fatalny błąd. Na razie nie daję oceny liczbowej. Poczekam na lepsze zdjęcia. |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
rób tap. i później oddalaj i przybliżaj. Ja sie chce to można
![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Dzięki za krytykę
![]() ![]() Chęci odeszły ;( Skasujcie ten temat jeśli możecie ... Wiem dom beznadziejny ... ale nie wiedziałam że aż tak ... Pomyślę nad czymś lepszym [jak chęci przyjdą] Dominik napisałeś mi taki komentarz dlatego że ja oceniłam Twój dom że mi się nie podoba ?! Ostatnio edytowane przez lojka95 : 19.09.2008 - 20:36 |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
nie lojka95 twój komentarz przeczytałem chyba później po prostu pisze co myśle!
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|