![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chciałabym wam przedstawić mój kolejny domek.
Należy on do starszej kobiety po 70'ce która po śmierci męża postanowiła kupić tą właśnie działkę, na której znalazła spokój i zajęcie. Domek z powodu swych niewielkich gabarytów nadaje się raczej na domek letni niż całoroczny. Ma za to całkiem spory ogródek, w którym można miło spędzić czas, pozajmować się swoimi roślinkami i wypoczywać ![]() Dziękuję za uwagę i proszę o komentarze ;pp Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 14:05 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
<szok> No ładnie to tak?
![]() To jest cudne! Piękne!! Jedyne co mi nie pasi to lampa w hollu... Za nowoczesna do reszty ;p 10/10.
#3 |
Guest
|
![]()
Przyjemny
![]() Lubie teakie normalne klimaty i wygodnie mi się w nich gra przedewszystkim ![]() ![]() pozdrawiam, steve |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Domek jak najbardziej spox
![]() Klimat babciny i o to chodzi ![]() 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bryła mi się bardzo podoba. Babcina fajna : >
Ale rower ? 70-letnia babcia na rowerku ? ; o Chyba, że wnuka czy cóś. W salonie zielona tapeta mi nie pasuję oraz w łazience, niebiesko-białe kafelki. A tak to super :3 9/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Wooow
Fajniutki ;D Tylko, tak jakoś mało widać na zdjęciach Ale i tak jest fajny ^^ 10/10 Pozdro ;] |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Fajnie, tak babcinnie. Szkoda że nie dałaś zrzutów ale jest OK. Czemu nie ma z przodu tego domku okna? Okropnie dziwnie to wygląda. 10/10
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie wpadałam na to wczesniej, a ten rowerek tak mi tam jakoś pasował ;dd Powiedzmy że babunia świetnie się trzyma jak na swój wiek ![]() Dziękuje wszystkim za oceny, I zapraszam do daleszego komentowania ![]() Ostatnio edytowane przez asiolek : 05.02.2009 - 15:53 |
|
![]() |
#9 |
|
![]()
Domek śliczny
10/10 |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Ja 70-,80-letnie babcie właściwe codziennie widzę, jak jeżdżą do sklepu na rowerach... @down: Może Wy, miastowi, rzeczywiście tego nie znacie, ale na wsi to jest zupełnie normalne... Ostatnio edytowane przez Liv : 04.02.2009 - 20:49 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|