![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam!
Szukałam na forum i nie było o tym tematu, to go założyłam. A więc mam taki problem: Posiadam te takie pudełka do pozowania i gdy chcę aby dwa simy stały koło siebie w jakiś pozach to nie da się tego zrobić. Daje simów na tą samą kratkę, ale jeden z nich, gdy go tam stawiam to układa się w poziomie i nie jest na ziemi tylko tak jakby w połowie tego drugiego sima, który stoi normalnie. Bo jak daję simów na osobne kratki to są za daleko od siebie i poza nie wychodzi (np.nie przytulają się, tylko stoją trochę dalej od siebie). Chciałabym, aby stały one na jednej kratce i były blisko siebie, a nie że jeden leży w poziomie. Wiem, że da się tak zrobić bo widziałam na różnych zdjęciach, może trzeba jakiegoś kodu? Chyba napisałam to dosyć zrozumiale, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam ten sam problem. Chociaż czasem mi się udaje... Nie wiem tylko od czego to zależy, bo zawsze robię tak samo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki, Kubek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dzięki wam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Kubek, a mi się wydaje, że w każdym boolPropie true włącza, a false wyłącza. ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
ale to false właśnie wyłącza ustawianie mebli na kratkach, czyli możesz gdzie chcesz wszystko ustawiać, a true przywraca oryginalne ustawienie.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Są na różnych stronach. Poszukaj tutaj:
http://modthesims2.com/browse.php?tag=poses&f=38 A tu są do różnych wersji The Sims: http://www.jd-movies.com/moviemakinghelp.php |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
wkleić normalnie do downloads.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |