|  | #1 | 
| Guest 

| 

Siemka wszystkim. Otóż mam problem. Gdy moi Simowie długo nie rozmawiają z przyjacielem (mają wykupionego "Przyjaciela na odległość") nie staje się on Dawnym przyjacielem, tylko Dawnym wrogiem. Dlaczego? Zawsze było normalnie, zaczęło się psuć jakiś tydzień temu. O co chodzi? Dlaczego tak jest? | 
|   | 
|  | 
|  | #2 | 
| Zarejestrowany: 27.02.2008 Skąd: na efie Wiek: 45 Płeć: KobietaPostów: 927 Reputacja: 10 | 

To chyba błąd tłumaczenia. Tez tak mam.
		 | 
|  |   | 
|  | #3 | 
| Guest 

| 

Zgadzam się z Mamełe , bo ja także tak mam i długo sie nad tym zastanawiałam
		 | 
|   | 
|  | #4 | 
| Guest 

| 

tak to błąd    | 
|   | 
|  | #5 | 
| Guest 

| 

też tak mam. a do tego jak powinien być Bratanek/Bratanica to jest Siostrzeniec/Siostrzenica. Nie wiem czy na odwrót    | 
|   | 
|  | #6 | |
| Guest 

| 

Tak jak zamiast "Stary Przyjaciel" jest "Dawny Przyjaciel" Cytat: 
  Do czwartego może się uda. P.S. Nie zauważyła aby u mnie "Dawny Przyjaciel" stawał się "Dawnym Wrogiem". Nie instalowałam łatek. | |
|   | 
|  | #7 | 
| Zarejestrowany: 26.08.2009 Skąd: Pszczyna ^^ Płeć: KobietaPostów: 212 Reputacja: 10 | 

Myślę, ze to błąd. Ja też miałam " Przyjaciela na odległość" i choć długo ze sobą nie rozmawiali, to nic się nie stało - dalej byli najlepszymi przyjaciółmi .
		 | 
|  |   | 
|  | #8 | 
| Guest 

| 

Ja jak grałam Ćwirami i Morti był dorosły, to miał w kontaktach Bella Kawaler - Dawny wróg O_o o co chodzi?
		 | 
|   | 
|  | #9 | 
| Guest 

| 

o to, ze to blad gry, wystarczylo przeczytac kilka postow wyzej.
		 | 
|   | 
|  | #10 | 
| Guest 

| 

Mi soę tak zdażało jak przyjaciel sima był w pracy jego szefem, więc to raczej jestjakieś ustawienie w grze
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |