![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród:
(bryła jest jak zwykle prosta) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przedpokój ![]() salon ![]() ![]() ![]() kuchnia ![]() ![]() jadalnia ![]() łazienka ![]() ![]() łazienka na pietrze ![]() pokój dziewczynki ![]() ![]() ![]() pokój najstarszego syna ![]() ![]() ![]() pokój nastolatki ![]() ![]() ![]() pokój rodziców ![]() ![]() ![]() rzuty ![]() parter ![]() piętro ![]() piwnica - tu znajdują się: pralnia, siłownia, łazienka, pokój gościnny, oraz na samym dole taka malusieńka nektarownia. ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie widze na dole pokoju gościnnego, ale to dobrze bo jakby to wyglądało , że pokój gościnny w piwnicy?:p
Na zewnątrz ugryzły mnie te wiatraki :S źle wyglądają, psują otoczenie Co do środka to korytarz jest jakiś dziwny, nie wiem jak to ująć, na serio , a reszta bardzo fajna, przez te kolory ![]() A bryła i wejście ładne ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Bryła no nie za ciekawa, taka zwykła. Nie pasują mi tam te okna, są ohydne. Ja bym te dziwne wiatraki wyrzuciła, bo szpecą ogródek. Generalnie ogród ładny, ale przydałoby się tam może z parę drzewek. Przedpokój - bardzo ładnie kolory skomponowane, tylko ten obraz mi nie pasuje z tą białą ramką i niebieskim tłem. Salon też bardzo ładny tylko na tym 3 zdjęciu są takie jakby półki sklepowe, które w ogóle mi tam nie pasują. Ja bym może tam postawiła jakiś posąg czy coś. Kuchnia i jadalnie ładnie - nie ma się do czego przyczepić. Łazienka bardzo ładna , tylko tak trochę mi się nie podobają te płytki na ścianie. Łazienka na piętrze - za ciemna, dałabym tam bardziej jaśniejsze meble no i oczywiście jasne płytki, przydałoby się tam jakieś światło.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ~ Bardzo ładne podwórko, 2p.
~ Bryła=nic specjalnego, 1p. ~ Dom fajnie urządzony, 1,75p. ~ Zdjęcia ładnie zrobione, 1,5p. ~ Dobra kolorystyka wnętrz, 2p. Podsumowując: Całkiem fajny domeczek wyszedł ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła jak każda, podwórze bardzo ładnie zagospodarowane. W salonie pustawo na ścianach, ale podoba mi się bardzo umeblowanie. Kuchnia z jadalnią, skromne. Świetna łazienka, pokój dziecinny bardzo wesoły. Sypialnia i ten miętowy kolor, no cóż,trochę jak w szpitalu
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Całkiem niezły
![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Z zewnątrz i z wewnątrz bardzo mi się podoba. Piękny ogród
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Nie podobają mi się w tym domku okna.
W ogrodzie - wiadomo za dużo przedziwnych rzeźb. Cały dół jest w tej samej teksturze na ścianach. To źle wygląda. Łazienki ok, ale jedna jest za ciemna. Pokój dziecka - super. Bardzo ładnie i przytulnie urządzany, a co najważniejsze jest mnóstwo zabawek ![]() No i bryła, o dziwo, mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Całkiem, całkiem, tak jak napisała poprzedniczka, mnie także okna się nie podobają. W środku wyglądają fajnie, ale na zewnątrz kiepsko.
Łazienka i jadalnia mi się podobają. Panuje fajny klimat w jadalni. Sądząc po pokoju dziewczynki i salonie, lubisz kiedy jest dużo rzeczy. Mnie to nie za bardzo przypada do gustu, ale skoro tobie się podoba... Bryła ciekawie ci wyszła. Łazienka na piętrze jest moim zdaniem za ciemna. Ogród nie jest mistrzostwem świata, podoba mi się altanka, i moim zdaniem jest tam za dużo posągów. ![]() Ostatecznie moja ocena to 7/10. |
![]() |
#10 |
Reputacja: 19
|
![]()
Bryla mi sie nie podoba. Ogrodek nawet fajny, ale ta bryla oraz jej kolor strasznie sie rzuca w oczy, i odstaje od reszty. Wnetrza sa juz lepsze, ale nie ma na czym zawiesic oczu.
Dalbym Ci 6
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|