Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.11.2010, 21:17   #1
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Make them up! - listopad - regulamin i pytania

Regulamin konkursu:

1. W konkursie może wziąć udział każdy użytkownik forum Thesims.pl.
2. Konkurs polega na charakteryzacji wyznaczonego Sima z gry The Sims 2. Więcej o tym, JAK go przerobić na końcu posta.
3. Prezentację swojej pracy należy przedstawić za pomocą 3 zdjęć Sima w wyznaczonym do tego temacie. Zdjęcia muszą pochodzić z trybu 'Zmień wygląd' (po kliknięciu na lustro) - jedno przed metamorfozą i dwa po przemianie sima (przód i profil), dodatkowo obowiązkowe jest jedno zdjęcie z Trybu Życia (gry). Prace, które nie będą zawierały zdjęć zgodnych z regulaminem, zostaną zdyskwalifikowane.
4. Dozwolona jest zmiana: fryzury, włosów (koloru także), makijażu oraz akcesoriów typu: paznokcie, okulary, kolczyki, sztuczne rzęsy itd.. Nie wolno stosować soczewek kontaktowych. Nie zmieniamy także karnacji ani koloru oczu (w przypadku defaultów należy się ich pozbyć z Downloads). Zabroniona jest także ingerencja w kształt twarzy, nosa, budowy ciała itp.
5. Przy charakteryzacji można użyć dodatków pobranych z internetu, także „płatnych”. (każdy wie co mam na myśli)
6. Prace można zamieszczać w odpowiednim temacie do dnia 21.11 , do godziny 21.00.
7. Edycja posta dozwolona jest w ciągu 30 minut od jego pojawienia się (literówki można więc śmiało poprawiać . Późniejsze edycje bez mojej zgody (bo wiem, że czasami dzieją się różne dziwne rzeczy i potrzebne są zmiany w zgłoszeniu) karane będą dyskwalifikacją z konkursu.
8. Zwycięzca konkursu zostanie wybrany poprzez głosowanie po zamknięciu tematu ze zgłoszeniami. Sonda będzie otwarta 7 dni - od 21 do 28.11. Każdy użytkownik może oddać tylko JEDEN głos na swojego faworyta. Ogłoszenie zwycięzcy odbędzie się po 28 listopada, gdy zostanie sprawdzona prawidłowość sond (pod względem multikont itd.). Ranga zostanie nadana najpóźniej trzy dni po ogłoszeniu wygranej.
9. Nie wolno głosować na własną pracę. Taki zabieg będzie karany automatyczną dyskwalifikacją z konkursu i banem (w przypadku multikont oczywiście permanentnym).
10. Wygrany zostanie nagrodzony rangą pt. "Business styler" w dowolnie wybranym przez siebie kolorze (np. stąd)
11. Zgłoszenia z pracami zamieszczamy w tym temacie: http://forum.thesims.pl/showthread.p...03#post1324703

Gerwazy Żakiet z Lazurowej Promenady chce założyć własną firmę i Waszym zadaniem jest pomóc mu zbudować nowy image – biznesmena gotowego rzucić się w wir pracy W prezentacji mile widziane są garnitury, teczki i inne atrybuty, ale może ktoś z Was zechce go przerobić na szefa kuchni z prawdziwego zdarzenia albo uwielbiającego dzieci zabawkarza? Proszę bardzo!
Link dla osób, które nie mają dodatku Własny biznes, a chciałyby wziąć udział w konkursie:

http://wyslijto.pl/plik/6asdyqwi1g
Plik należy wypakować do folderu SavedSims - będziecie mieli Gerwazego w skrzyni Simów w grze i w Warsztacie.

Powodzenia!

Aha, pytania zadawajcie tutaj

Ostatnio edytowane przez Liv : 19.11.2010 - 16:42 Powód: zamiana linku
Liv jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.11.2010, 21:27   #2
kalafjor

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: Make them up! - listopad - regulamin i pytania

Chyba źle zrozumiałem pkt 4. Mogę używać skinów z neta?
Taki to mój opóźniony tok myślenia -,-
kalafjor jest offline  
stare 13.11.2010, 21:32   #3
Liv
Moderatorka Emerytka

Nie, nie możesz.
Liv jest offline  
stare 14.11.2010, 14:53   #4
lithium
Guest

czy mozna mu wymyslic jakakolwiek kariere czy jednak ma byc to jakos scisle okreslone?

stare 14.11.2010, 16:02   #5
Liv
Moderatorka Emerytka

Jakąkolwiek, tylko żeby brzmiała w miarę "normalnie" (przykładowo kariera zawodowego opiekuna do dzieci mija się z założeniem tej edycji konkursu i brzmi co najmniej dziwnie
Liv jest offline  
stare 14.11.2010, 16:08   #6
lithium
Guest

aha i zdjecia maja byc tylko po jednym z kazdego? nie mozna np. zrobic wiecej zdjec z gry itd?

stare 14.11.2010, 16:16   #7
Liv
Moderatorka Emerytka

Myślę, że jedno wystarczy Jak bardzo chcesz, możesz wsadzić więcej zdjęć w jedno (tyczy się tego z gry).
Liv jest offline  
stare 14.11.2010, 16:21   #8
lithium
Guest

a, ok! szkoda, bo mam kilka koncepcji i nie umiem sie zdecydowac, ale chyba bede musiala;p

stare 14.11.2010, 16:21   #9
Dastina

Reputacja: 10

zdjęcia rozumiem ,że obojętnie jakiej wielkości ?
Dastina jest offline  
stare 14.11.2010, 16:25   #10
Liv
Moderatorka Emerytka

Mniejsze niż 1024x768.
Liv jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania