|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Red Dreams Bryła: ![]() Sala Główna: ![]() ![]() Powyżej „widok” na toalety: męską(po lewej) i damską(po prawej) Toaleta dla mężczyzn: Zanim zobaczycie jej zdjęcia, muszę powiedzieć wam o niesłychanie nowoczesnej technologii, którą kierownicy sal wprowadzili do swojego biznesu. Rozchodzi się tu o automatyczne drzwi od kabin firmu SOMY. Ich sekret polega ma tym, że wraz z zamknięciem drzwi od wewnątrz przyciemniają się do granic możliwości i zatrzaskują. A gdy znowuż toaleta jest wolna, wyglądają jak normalne szyby. ![]() ![]() (przykładowa kabina) Toaleta dla kobiet: ![]() ![]() (przykładowa kabina) Sala Klubowa: ![]() ![]() ![]() ![]() Restauracja: ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia personelu: ![]() ![]() Sala posiedzeń: ![]() ![]() ![]() Inne widoki: ![]() Ostatnio edytowane przez dżin. : 02.11.2011 - 15:20 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Yay! Strasznie mi się podoba
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Super !!
sama bym zjadła w takiej restauracji albo potanczyła w takiej sali ;D 10/10
#4 |
|
![]()
Hmm bryła jest zwykła ale w środku jest nawet fajnie ale za ciemno za mało świateł jest. Ubikacja dla facetów jest ohydna ale za to dla dziewczyn jest świetna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Dla mnie wstęp jest jawnym propagowaniem picia alkoholu
![]() Klub jest fajny. Najbardziej podoba mi się restauracja, bo jest taka przytulna ![]() Kuchnia jest chyba nieco za mała. I gdzie jest szatnia, ja się pytam? Ci panowie w sali posiedzeń, nie mieli gdzie odzienia zostawić ![]() Nie podobają mi się natomiast podłogi w toaletach. Ja bym tam jakieś płytki położyła, bo wiadomo jak to hołota na dyskotekach może takie drewno buciorami zniszczyć ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|