|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Chciałbym zaprezentować mieszkanie, zapraszam do prezentacji!
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Kuchnia : ![]() Uploaded with ImageShack.us Barek : ![]() Uploaded with ImageShack.us Widok na kącik telewizyjny : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Toaleta : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Sypialnia do której prowadzą spiralne schody: ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Łazienka : ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Dziękuję i liczę na oceny!
Ostatnio edytowane przez Spectrum : 13.06.2011 - 17:22 |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Bardzo ładne mieszkanko, tylko jakoś nie podoba mi się ta wszechobecna czerń w dolnej części mieszkania (salon), za ciemne i te drzwi do łazienki... 8/10
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Fajne mieszkanko, szczególnie podoba mi się łazienka z tą okrągłą wanną i przeszklona sypialnia, choć można by w niej jakieś rolety zamontować
![]() W salonie troszkę za ciemno, poza tym bardzo dobrze
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dziękuję za oceny co do rolet w sypialni to racja, lecz nie chciałem stosować tych samych, bo mam tylko jedne rolety ;(
Czy ktoś jeszcze zechce skomentować ? |
|
|
#5 |
|
|
kanapa w kaciku telwizyjnym i okragla wanna w lazience udaly ci sie najlepiej
![]() milutko ;D
|
|
#6 |
|
Guest
|
dziekuje za pozytywne opinie
wstawie do pobrania juz jutro! |
|
|
#8 |
|
|
Ale fajne mieszkanie! Zapisze zdjecia i zrobie podobne!
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
bardzo podoba mi się łazienka i sypialnia. w salonie jest troszkę za ciemno.
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No, całkiem ładna chatka. Sypialnia jest fajna, gdyby jeszcze za oknami widać było morze, to po prostu jak na wczasach
Może by się jednak jakieś zasłony przydały dla zachowania prywatności. Na szczęście simy takich problemów nie mają ![]() Nie podoba mi się to, że każdy pokój jest praktycznie taki sam. Nie chodzi mi o całkowitą mieszankę stylów - to wygląda trochę dziko; przydały by się jakieś elemety charakterystyczne w każdym pokoju. Ogólnie - 8/10
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|