![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() Atrium Chciałabym zaprezentować jeden z domów moich simów. Nie zamierzałam początkowo zamieszczać go na forum, dlatego też niektóre pomieszczenia są ciasne i bardzo trudno było uchwycić je w pełni na obrazkach, mam jednak nadzieję, że nic ważnego nie pominęłam. Wspomnę jeszcze, że dom jest w pełni funkcjonalny i obecnie zamieszkuje go trzyosobowa rodzina. A teraz zapraszam do oglądania zdjęć i oceniania mojej pracy.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez justinea4 : 13.02.2012 - 13:53 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Nie ma to jak załatwiając potrzeby fizjologiczne zaryć głową w stojaczek na szczoteczki do zębów.
![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak, rzeczywiście o tym kubku nie pomyślałam
![]() ![]()
#4 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dom jest ładny, ale nie wyjątkowo wybitny, taki... swojski
![]() ![]() Nie będę się rozpisywał, ale najlepsza jest 3 fotka xD Te kwiatki są ![]() Ocena 8/10
#5 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co do tego kubka nad muszlą, wątpię, by ktokolwiek w niego przywalił, za to zastanawia mnie, dlaczego ktoś miałby jednocześnie załatwiać się i myć zęby
![]() Poza tym, z zewnątrz jest tak kolorowo, a w środku ciemno... Do reszty nie mam zastrzeżeń. Ocenka: 8/10. |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hahaha kubek najlepszy !
![]() ![]() Na samym początku myślałam, że domek będzie taki sobie, jednak pod koniec mi się spodobał : Elegancja ... ![]()
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Kubek jest the best ! Ogólnie podoba mi się dom,lubię takie wnętrza no i ogród mi się bardzoo podoba 10/10 |
|
![]() |
#8 |
|
![]()
Domek bardzo ładny, ale zastanawia mnie jaka tam rodzina ma go zamieszkiwać, aby w pełni go zapełnić, skoro są 3 sypialnie i w każdej 2-osobowe łóżko?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wiesz co, mam wrażenie, że w tym domu jest taka mieszanka stylów. Z jednej strony masywne stare meble, a jeszcze w tym samym pomieszczeniu proste nowoczesne dodatki, które się gryzą (np. kuchnia, salon, czy łazienka). Nawet drzwi średnio pasują. Dach nie sprawia pozytywnego wrażenia.
Diabeł tkwi w szczegółach. Szlifuj talent do budowania. Chciałbym jeszcze dodać to co spodobało mi się najbardziej. Jest to ten mini ogród- skalniak przed wejściem- jest bardzo ładnie zrobiony. Bryła sama w sobie też jest ciekawa (gdyby tylko dach był inny... byłoby już całkiem świetnie). |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dom jest śliczny i bardzo klimatyczny. Spodobała mi się bryła. Jest imponująca, ale swojska.
Wnętrza też mają swój klimat, i ogólne wrażenie po ich obejrzeniu jest pozytywne. Jednak razi troszkę lekkie pomieszanie stylów. Mam wrażenie, że niektóre dodatki z neta, zupełnie nie pasują. Np. łóżko w sypialni niezbyt pasuje i w sumie nie pasuje do reszty mebli w pomieszczeniu. Tak samo jest w przypadku łazienki, gdzie nowoczesna i prosta wanna 'gryzie się' z armaturą umywalki i sedesu.. Podsumowując: Dom wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Bryła i jej otoczenie wyszło Ci świetnie. Z chęcią bym w takiej willi zamieszkał. Wnętrza jednak mimo, że są klimatyczne i przytulne, nie do końca mi pasują. Niektóre pomieszczenia są za małe. Widoczne też jest pomieszanie stylów, i niezbyt umiejętne łączenie dodatków z internetu, z maxisem. Ocena: 7,9/10 Pozdrawiam i czekam na następne projekty. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|