![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam wszystkich!
To jest mój drugi domek.Chyba jeszcze się nie nauczyłam dobrze tworzyć domów ,bo troszkę za dużo miejsca zostawiłam ![]() Domek pod nazwą Farma Heartland ponieważ czytuję książki pod tytułem "Heartland" i zrobiłam oto średniej wielkości farmę na pod. tej pięknej książeczki ![]() Wielkość to 50x50.Ale najpierw kilka faktów: -domek zrobiony tak trochę na "ubogo"-rodzinka z książki niestety nie była milonerami ![]() -A po co schron?Gdy w części 13 (Czarna godzina) nadeszło tornado,wszyscy goście i mieszkańcy parceli schowali się w schronie.Schron został przerobiony na większą ilość osób. ![]() -korytarz ( za co serdecznie przepraszam) jest pusty.Jak wspomniałam w ptk.1 rodzina była troszkę biedna. To na tyle faktów.Tutaj mamy wykaz pokoi: PIWNICA: -Schron PARTER: -Korytarz -Kuchnia + jadalnia+ biuro Lou -salon PIĘTRO I -Korytarz -łazienka -sypialnia śp.Marion (obecnie zajmowana przez Lou) -sypialnia Amy -sypialnia dziadka Amy OGRÓD: -Stajnia -pastwisko -parkur To są wszystkie pokoje.Jeszcze dodam że stajnia posiada 7 boksów itrochę miejsca na wypoczynek. Mam nadzieję że domek będzie się podobał zarówno fanom tej książki jak i innym osobom ![]() Tutaj mamy galerię: http://chomikuj.pl/fifrok/Galeria+/D...arma+Heartland Już w przygotowaniu Dworek łowiecki! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ehhh, okropnie pusto. Maxistowskie, bez dodatków, bez ozdób - takie coś mi się nie podoba .
![]() Jeśli chcesz wiedzieć, co o nim sądzę, zajrzyj do poprzedniego tematu. ![]() Oceny liczbowej nie dam, gdyż poprawa jest bardzo mała... No i mam nadzieję, że kolejny dom nie będzie pusty ![]() Ogółem? Malutka poprawa jest... Dom jest dobrze oświetlony. Szkoda tylko, że zdjęcia są na chomikuj. To trochę utrudnia sprawę, bo przeglądania dla nie jest niewygodne...
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|