![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() ![]() ![]() Nina ![]() ![]() Joanne ![]() Naomi ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nina
Oczy są ok, ale pobierz jakieś ładne soczewki ![]() Nas jest za chudy. Nie pasuje do twarzy simki. Idzie na - Usta za bardzo nadmuchane. Idzie na - Brwi: Jedna większa druga mniejsza?! The ****. Tak się da o.O Idzie na - Włosy mi się nie podobają, są maxisowe. Idzie na - A i jeszcze taka uwaga. Pobierz jakieś ładne skiny ![]() W sumie: Simka 4,5/10 Joanne Mas strasznie zakrzywione oczy, co powoduje, że wygląda jak ufo. ( - ) Nos podobnie jak u Niny. ( - ) Ma strasznie blady makijaż, a on nie pasuje do ciemnych włosów. ( - ) Usta nawet ok, ale nie pasują do tego "bladego" makijażu ( + ) Włoski są ok, bo pasują do jej twarzy, ale ten makijaż odstrasza :< ( + ) W sumie 4,5/10 Naomi Włosy ładne, ale bardziej dla simki, która wychodzi za mąż. ( + i - dają - ) Oczy są ładne ![]() ![]() Nos tak jak u poprzednich simek ( - ) Usta za bardzo wymalowane ( - ) Makijaż za blady ( - ) Brwi za cienkie ( - ) W sumie 4/10 Już to pewnie pisałem, ale pobierz soczewki, skiny oraz fryzury. Przydałyby się jeszcze jakieś ładne makijaże ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
No to tak... Nina jest całkiem ładna. Ma fajną fryzurę. Tylko, że usta są trochę za duże, no i przydałaby się jakaś szminka. Brwi jakoś tak mi nie pasują do reszty twarzy
![]() Strój - bez rewelacji, ale jest ok ![]() Joanne - fajna, podoba mi się. Fajne oczy i fryzura pasująca do simki. Ma w sobie taki urok ![]() Naomi - zbyt blada cera, ale oczęta śliczne ![]() Ogólnie nie jest źle ![]() Czekam na kolejne simki ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]()
Dziękuję za pierwszą opinię
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Twarz Joanny od Naomi nie różni się wcale
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Sprzeczne opinie?
![]() może ja się nie znam ^^ nie oceniam simek jako ekspertka, tylko właśnie wg swojego gustu, może Makrela ma większe doświadczenie w ich tworzeniu i ocenia, hmmm, bardziej profesjonalnie? A i jeszcze zapomniałam dodać, trochę słaba jakość zdjęć, może obrabiaj je np. w photoscape? ^^ przyjemniej by się patrzyło ![]() Pozdrawiam i na kolejne czekam ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Każdy ma swój gust, ale różne opinie dają nowe spojrzenie na własne "dzieła"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Stworzyłam kolejne simki, choć nie zrezygnowałam jeszcze do końca z pierwowzorów, gdyż podobają mi się, a nie stworzyłam nic lepszego.
Laura ![]() ![]() ...i jej sesja w grze (niestety pose player nie chce mi zadziałać, spróbuję innym razem go uruchomić) ![]() ![]() ![]() ![]() Sara ![]() ![]() ![]() ![]() Zwykle będę tworzyć bladziochy, bo uwielbiam bladą skórę ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie są złe ale dam ci uwagę na przyszłość, mianowicie kuleje tu... nos, jest za mały ze zbyt mocno zaznaczonym mostkiem.
Robisz zbyt skośne oczy, nawet Chinki, i Koreanki nie mają takiego skosu jak ty robisz swoim simką chodzi o dolną linie szpary ocznej która przynajmniej powinna być w środkowej części prosta lub skierowana lekko w dół, jeśli zależy ci na naturalnie skośnych oczach musisz nadać im delikatnie koci kształt spojówek(mam nadzieje że wiesz o co chodzi) i zewnętrzny kącik szpary ocznej podnieść ku górze w taki lisi kształt, najlepiej będzie jeśli zobaczysz na żywo osobę o lekko skośnych oczach i dokładnie się im przypatrzysz, być może nie będą one skośne po dokładnym wpatrzeniu tylko wąskie z wyciągniętą kreską eyelinerem lub opadającą fałdą mongolską tzw epicanthus. ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|