![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
eh co tu duzo mówić.................lubisz magie kochasz simsy?............kup...........ale dodatek troche szybko sie nudzi...bynajmniej mnie sie juz troche nadnudził więc........to zależy od twojej szybkości nudzenia się........ale ja nie żałuje że kupiłam :] przynajmniej ma fajne opakowanie i ładnie prezentuje sie na półce
3maj się ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dlamnie to TS Abra to nie taki zły dodatek... ale ludzie mają różne gusty!!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Taaa...The Sims Abrakadabra jest coolowe daltego,że mają też demo gry sims 2,czy jakąś...Ale ogólnie to Sims oceniam na najwyższym stopniu.Mogę wyzwolić moją manię na punkcie magii :lol:
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja lubie abre..Jak chcesz to kup...Abra jest fajnym dodatkiem..Ale jak wszytskie gry sie nudzi..
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Taaa...Mi się już znudziło,chociaż nie najbardziej
![]() Chodzi o to,że the sims jest taki,że ciągle nas zadziwia,np.ufo,tadek niejadek,dżin,dziecko,bara bara w łóżku[ :lol: ]itp. |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dlamnie ten dodatek jest super, jest tam wiele ciekawych rzeczy acz kolwiek
po kilku miesiącach staje sie nudne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
ja miałam i mi się podobał!!!! Bra jest dość ciekawa poznajesz nowe osoby z magicznego miasta i przede wszystkim... CZARUJESZ. Odkrywasz zaklęcia i robisz kryształy itp
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Abra jest COOL i warto, nbaprawde waeto ją kupić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :* :* :* :* A może ja uważam że warto ją kupić bo uwielbiam simsy? :* :* :* :* |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|