|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]()
No tak wszyscy są niemili i strzelają mu w kolana. Jak możecie najbardziej nie podobał mi się komentarz Giovaniego. On nie ma 18 lat, więc nie jest geniuszem. Stara się jak może. Nikt nie wie jak to jest być krytykowanym ze szczególnym okrucieństwem. Fakt, że dom nie jest zbyt ładny.
Cytat:
|
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro użytkownik dodaje tu swój dom to powinien liczyc się z krytyką (nawet tą podłą i okrutną). Nie mam zamiaru gładzic jego/ją po główce i mówic: "nic się nie stało". A "psychiczna ruina" to jakieś dyrdymały na własne życzenie.
I żeby nie było offtopa: bardzo podoba mi się pianino przy ścianie. Dziękuję.
#4 |
Guest
|
![]()
No tak... ta psychiczna ruina to coś strasznego. Ta okrutna krytyka w wykonaniu niektórych, np. Ciebie zachęca do zawiązania stryczka i odsunięcia krzesła, a potem tylko śmierć przez załamanie uczuciowe. A takie najpodlejsze krytyki można zachować dla siebie, bo to rani...
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Poza tym nie wymagam od nikogo, żeby głaskał innych po głowie, ale można być milszym, a nie zaaz podcinać komuś gardło, bo nie ma (jeszcze) talentu
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Po pierwsze: Beznadziejna elewacja ogrodu, niepotrzebnie ''wrąbałeś'' tyle tych palm
Po drugie: Bryła ... - nie wiem, jak ją ocenić, bo nie widzę rzutów Po trzecie: Wnętrze - ... za pusto, za mało dekoracji, niektóre kolory zlewają się ze sobą 3 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz mi się nie podoba, w ogrodzie za dużo tych palm.
Salon strasznie szary i ponury, no i troche za pusty. Kuchnia - to pokrycie ściany bardziej się nadaje na zewnątrz niż w środku domu, tak mi sie wydaje. Ten telewizor niezbyt ciekawie wygląda. Łazienki - takie bez wyrazu Sypialnia 1 - łóżko, jakiś stoliczek i szafa... to już wszystko? Ten żółty kolor aż razi po oczach. Sypialnia 2 - troche za dużo czerwieni. Sypialnia 3 - o, półka na książki... kolorystycznie najbardziej mi się podoba z tych wszystkich sypialni. Pomieszczenia są zbyt puste, jakaś ozdoba, kwiatek, obraz... i byłoby lepiej. A tak, obrazy widze tylko w łazienkach, na co komu obraz w łazience kiedy w innych pomieszczeniach ściany są puste? Niestety, ale dom mi się nie podoba. Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 28.04.2009 - 18:52 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Hm.... no cóż, może nie jest zbyt piękny, ale nie dołujcie go. Sądzę, że żadne z forumowiczy nie chciałby czytać takich rzeczy o swojej pracy. Stary, nie przejmuj się tym i pracuj dalej, dawaj więcej dekoracji i niech kolory będą żywsze.
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie podoba mi się. 1/10
kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|