Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.04.2009, 19:02   #1
sympathique.
Guest

Domyślnie Odp: Poli Gojawiczyńskiej 1

Ten domek to jest COŚ STRASZNEGO

Z czystym sumieniem daję 1/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.04.2009, 19:04   #2
Esprit88
Guest

No tak wszyscy są niemili i strzelają mu w kolana. Jak możecie najbardziej nie podobał mi się komentarz Giovaniego. On nie ma 18 lat, więc nie jest geniuszem. Stara się jak może. Nikt nie wie jak to jest być krytykowanym ze szczególnym okrucieństwem. Fakt, że dom nie jest zbyt ładny.
Cytat:
nie zniechęcaj się, ale 1,5/10
Jak się chce powiedzieć, ze się nie podoba, ale też nie zniechęcać to mogłeś drogi doomie nie pisać oceny w skali. Dom nie jest zbyt ładny, ale k***a on nie jest jakimś Picasso w tworzeniu domów do cholery. Widzieliście jego wcześniejszą pracę. Nie powinniście się cholera jasna spodziewać cudu po tym co widzieliście wcześniej! To okrutne jak go potraktowaliście. A jak się nie chce kogoś urazić, to albo nie piszcie komentarzy do takiego typu prac, albo bądźcie bardziej wyrozumiali, bo coś takiego może doprowadzić do psychicznej ruiny. Mogę za moją wypowiedź dostać bana, ale nie przejmę się tym bo teraz to już mi nerwy puściły!

stare 27.04.2009, 19:18   #3
seattle

Reputacja: 10

Skoro użytkownik dodaje tu swój dom to powinien liczyc się z krytyką (nawet tą podłą i okrutną). Nie mam zamiaru gładzic jego/ją po główce i mówic: "nic się nie stało". A "psychiczna ruina" to jakieś dyrdymały na własne życzenie.

I żeby nie było offtopa: bardzo podoba mi się pianino przy ścianie.

Dziękuję.
stare 27.04.2009, 19:22   #4
Esprit88
Guest

No tak... ta psychiczna ruina to coś strasznego. Ta okrutna krytyka w wykonaniu niektórych, np. Ciebie zachęca do zawiązania stryczka i odsunięcia krzesła, a potem tylko śmierć przez załamanie uczuciowe. A takie najpodlejsze krytyki można zachować dla siebie, bo to rani...

stare 27.04.2009, 19:31   #5
Esprit88
Guest

Poza tym nie wymagam od nikogo, żeby głaskał innych po głowie, ale można być milszym, a nie zaaz podcinać komuś gardło, bo nie ma (jeszcze) talentu

stare 28.04.2009, 13:41   #6
dżin.

Po pierwsze: Beznadziejna elewacja ogrodu, niepotrzebnie ''wrąbałeś'' tyle tych palm
Po drugie: Bryła ... - nie wiem, jak ją ocenić, bo nie widzę rzutów
Po trzecie: Wnętrze - ... za pusto, za mało dekoracji, niektóre kolory zlewają się ze sobą

3
dżin. jest offline  
stare 28.04.2009, 18:49   #7
Upadła Dusza
Guest

Z zewnątrz mi się nie podoba, w ogrodzie za dużo tych palm.
Salon strasznie szary i ponury, no i troche za pusty.
Kuchnia - to pokrycie ściany bardziej się nadaje na zewnątrz niż w środku domu, tak mi sie wydaje. Ten telewizor niezbyt ciekawie wygląda.
Łazienki - takie bez wyrazu
Sypialnia 1 - łóżko, jakiś stoliczek i szafa... to już wszystko? Ten żółty kolor aż razi po oczach.
Sypialnia 2 - troche za dużo czerwieni.
Sypialnia 3 - o, półka na książki... kolorystycznie najbardziej mi się podoba z tych wszystkich sypialni.
Pomieszczenia są zbyt puste, jakaś ozdoba, kwiatek, obraz... i byłoby lepiej.
A tak, obrazy widze tylko w łazienkach, na co komu obraz w łazience kiedy w innych pomieszczeniach ściany są puste?
Niestety, ale dom mi się nie podoba.

Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 28.04.2009 - 18:52

stare 28.04.2009, 19:02   #8
Krzykaczus_Pospolitus
Guest

Hm.... no cóż, może nie jest zbyt piękny, ale nie dołujcie go. Sądzę, że żadne z forumowiczy nie chciałby czytać takich rzeczy o swojej pracy. Stary, nie przejmuj się tym i pracuj dalej, dawaj więcej dekoracji i niech kolory będą żywsze.

stare 30.04.2009, 15:51   #9
kubuss

Nie podoba mi się. 1/10

kubuss
kubuss jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania