|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Po screenshotach i zapowiedziach gra zapowiadała się fenomenalnie. Nowe możliwości, brak ograniczeń, masa nowych elementów, itd.
W zasadzie - tu mieli rację. Faktycznie, można swobodnie chodzić sobie po całym mieście, nie przenosząc się z parceli na parcelę; cała gra toczy się jakby na jednej wielkiej mapie. Możliwość odwiedzania sąsiadów i znajomych. Nowe zawody, możliwość pracy na pełnym etacie lub nie. Nowością jest także możliwość dokładnego wybrania kolorów każdego elementu wyposażenia Twojego domu czy elementów garderoby. Wygląda i zarówno brzmi całkiem fajnie. Ale czy takie jest? Absolutnie nie. Po pierwsze, gdy grasz w jednej rodzinie, tamtym pozostałym także upływa czas! (UWAGA: TERAZ JUŻ WIEM, ŻE MOŻNA TO ZMIENIĆ W USTAWIENIACH.) Podczas gdy grałam sobie moją drugą stworzoną rodziną, okazało się, że tamta pierwsza zdążyła mi za ten czas poumierać! Przede wszystkim ohydne wyglądy Simów. Może i podczas ich stwarzania wyglądają naprawdę bardzo ładnie. Wprowadzasz ich do domu - na panelu sterowania pojawiają się odrażające kreatury, zupełnie nie takie, jakie sobie stworzyliśmy! Grafika - generalnie do dupy. Brzydkie dzieci - sprawiają wrażenie gorszych niż te w "jedynce". Jak dla mnie za mało reakcji między Simami. Brak półścianek. Koszmar. Tak jak już inni wspomnieli, brak animacji podczas wsiadania Sima na rower/do samochodu. Cała gra sprawia wrażenie sztucznej i takiej bez życia. Pamiętam - gdy zbliżałam obraz na moje psy w TS2, miałam wrażenie, gdyby one naprawdę żyły. Ich oczy zdawały się mówić. A tutaj - jedna wielka sztuczność. Generalnie jestem bardzo, bardzo zawiedziona. Już nigdy więcej nie popełnię takiego błędu. Najpierw sama zobaczę, jak gra DOKŁADNIE wygląda, a potem dopiero ją kupię. Moim zdaniem pomimo pewnych ulepszeń gra cofnęła się na poziom "jedynki". Nie obrażając tutaj fanów TS3, oczywiście. To tylko moje zdanie, jedno z kilku miliardów na całym świecie P: |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Chyba nie jest taka zła jak ją opisujecie ... Chciałam ją kupić ale jak przeczytałam co piszecie to sie jeszcze zastanowie . :/
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Do Altarii:
Niestety, ale nie tylko u Ciebie tryb 1 mało różni się od 3. Tak już po prostu jest... Wiele razy był poruszany ten temat i większość zalicza go do jednej z większych wad...Do xXx-Karcia-xXx: Moim zdaniem gra jest fajna i lepsza od dwójki. Ja ją kupię, ale może jak wyjedzie jakiś dodatek to kupię jego i podstawę
|
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Ech, miałam nadzieję że to wina mojego komputera i jego braków (tak jak to że w bardziej zaludnionych lokacjach się wyłączał a dom mojej simki przy każdym powrocie do niego wczytywał się od nowa), tym bardziej że nie podejrzewałam że Maxis popełni tak poważny błąd w czymś, co w Simsach 1 i Simsach 2 działało jak złoto... Pewnie i tak kupię, ale entuzjazm jakoś mi nagle skrajnie opadł...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 11
|
podobno jeżeli kobieta rodzi to rodzi w szpitalu
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
nie podobno tylko tak ! Ale jest jedna wada nie można patrzeć, jak ona rodzi
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
![]() wg mnie czas 'superszybki' jest niewiele wolniejszy od odpowiednika w dwójce, a przynajmniej nie zauważam tutaj problemu :? z wad, denerwuje mnie ogromne uproszczenie jakim jest brak wglądu do wnętrz budynków publicznych, mała ilość dekoracji i tragiczne fryzury damskie :{ natomiast te rozwalające się męskie trampeczki są moją absolutną miłością
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Nie wiem, czy ktoś spotkał się z "czymś" takim, dałam opcje oglądaj telewizje dla dzieci i tak to wyglądało... :
[IMG]http://i44.************/14ul7wn.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.************/14iom55.jpg[/IMG] Fatalny błąd... |
|
|
|
#10 |
|
|
hahaha co to za paskudy :u u mnie tak nie jest
natomiast! przyszła mi raz opiekunka do dziecka, wzięła malucha na ręce, ja ją zaprosiłam do domu, żeby po pracy została, pogadała ze mną trochę i wróciła do domu.. z dzieckiem na rękach. słowem, ukradła mi dzieciaka, bo mieszka gdzieś poza miastem i nie mam jak go odzyskać i weź tu ufaj ludziom..
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|