Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.06.2009, 08:42   #1
Madelaine
Guest

Domyślnie Odp: Zalety i wady The Sims 3.

Ja miałam bliźniaczki i pisało po prostu siostra I tak są kuzyni i kuzynki, no i macocha też jest
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.06.2009, 21:08   #2
Master of Disaster

Reputacja: 26

bigkar - ja lubię Danny'ego DeVito, to zabawny facet jest. BTW: ta Twoja i Irbis ostra dyskusja... Nie za bardzo się zapędziliście?
Coca Cola - zależy jaka zintegrowana, ja mam zintegrowaną (224MB - podaje dxdiag) i jakoś mi chodzą. Inna sprawa, że mam 2GB RAM...

Ale do rzeczy. Zgadzam się z częścią tego, co napisał/a Ferrou - przydałaby się możliwość edycji wzrostu i tych tam... biustów, bioder, barków itp., są pewne niedopracowania itp. Bardzo mnie irytuje brak animacji wsiadania do samochodu, to znikanie na parcelach publicznych, no i to, że nie mogę stworzyć Rutgera Hauera. Liczę jednak na to, że przynajmniej część niedoróbek zostanie poprawiona, zwłaszcza te animacje.
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.06.2009, 21:11   #3
UsBuzzer
Guest

Żeby zacząć tworzyć sima podobnego do kogoś, trzeba się przyzwyczaić do nowego trybu tworzenia rodziny i się tam zadomowić . Potem tylko poczekać na jakieś dodatki z neta i próbować . Zainstalujcie sobie świeże TS2, bez dodatków z neta, bez rozszerzeń. Wtedy spróbujcie stworzyć kogoś na podobieństwo .

PS. Jeśli uważasz, że nie można stworzyć kogo się chce, to spójrz na Giełdę Wymiany na TS3. Widziałem tam świetnego Dr. House'a, Hugh Jackmana, czy Roberta Pattinsona .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 12:12   #4
agnieszka130187

Reputacja: 11

Jednak mi się bardzo nie podoba nierealne wsiadania do samochodów, mnie to strasznie denerwuje.... to moje zdanie, a co przypisów przy kontaktach są fajne, tylko skoro jest były mąż to jak można wziąć rozwód ? Próbował ktoś ?
stare 15.06.2009, 12:15   #5
Mrufka

Reputacja: 10

Mnie nie podoba sie malo interakcji dla dzieci. Np dziecko w wieku szkolnym nie ma ani jednej interakcji z niemowleciem i z raczkujacym maluchem. Nawet rozmowy ani zabawy. Nic. I to, ze dzieci nie moga grac w pilkarzyki, a taka niby gra grupowa :/
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 13:51   #6
ultraviolence

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
Jednak mi się bardzo nie podoba nierealne wsiadania do samochodów, mnie to strasznie denerwuje.... to moje zdanie, a co przypisów przy kontaktach są fajne, tylko skoro jest były mąż to jak można wziąć rozwód ? Próbował ktoś ?
Nazwa mówi sama za siebie - skoro jest były, to znaczy, że nie obecny, więc simowie są już po rozstaniu (albo jak ktoś woli - rozwodzie). Przetestowane

Poza tym mam pytanie: Czy nastolatki mogą się całować i być ze sobą? Bo mam pewną "parkę"; są już najlepszymi przyjaciółmi na zawsze, w pragnieniach mają "pocałuj simkę/sima X", a tej opcji jak nie było, tak nie ma.
ultraviolence jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 19:34   #7
agnieszka130187

Reputacja: 11

[QUOTE=helena;1046167]Nazwa mówi sama za siebie - skoro jest były, to znaczy, że nie obecny, więc simowie są już po rozstaniu (albo jak ktoś woli - rozwodzie). Przetestowane

Tak, ale co mam zrobić wyrzucić drugiego Sima z domu, wyprowadzić go czy się z nim notorycznie kłócić ?
Jak to wygląda, skoro masz to przetestowane.
stare 16.06.2009, 19:43   #8
szparaag
Guest

wszyscy narzekają to ja nie będę.

Mnie się podoba ogólnie nie ma jakiegoś szoku, jak z 1 na 2. Ale jest zmiana, podobają mi się bo są takie prawdziwe, super jest sprawa odwiedzania sąsiadów, bieganie po mieście czy rozmawianie z duchami.

A co do sprzętów i wyposażenia domów to jest w czym wybierać ! czytałam tutaj niektórych wypowiedzi, jeszcze przed wyjściem gry na rynek, że ogólnie masakra nie ma w czym wybierać ! Jestem mile zaskoczona, można porobić wyjątkowe pomieszczenia, kolekcje.

Niedługo wyjdą dodatki, jeszcze Wam szczęka opadnie

aaaa przy okazji
nie narzekajcie tak, bo się grać odechciewa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.06.2009, 19:46   #9
Levkoni

szparaag każdy ma prawo do głosu, ja tam bardziej lubię TS3, już nie raz tutaj ich broniłem, wystarczy, ze spojrzysz na moje początkowe postu hehe, ale nie da się ukryć, że twórcy popełnili wiele błędów. Zgadzam się z tobą co do mebli i dodatków
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.06.2009, 14:06   #10
UsBuzzer
Guest

Całować się mogą, moi mają za sobą pierwszy pocałunek .
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania