|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam pytanie. Jak mam rodzinę A i zapisuję grę, a chcę mieć rodzinę B, to nie mogę odwiedzać rodziny A, bo mi się to osobno zapisuje. Da się to jakąś zrobić, aby byli razem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Czy grubi simowie moga schudnac?
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Muszę przeinstalować grę. W jaki sposób mogę(jeśli można) "wyjąć" sima z gry i zapisać go gdzieś sobie na kompie?
Czy mieliście tak, że wasz sim prawie nie ćwiczył przez większość życia a mimo to trzymał świetną linię? ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie wiem czy samego sima się da, ale możesz skopiować pliki w folderze saves. Znajduje się on na dysku c/moje dokumenty/electronics art/the sims 3/saves. Wtedy przeniesiesz swoją zapisaną grę, czyli całe otoczenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jezeli wykupimy jakas parcele(np. ksiegarnia) jaka nie wspolnik tylko caly majatek to pozniej mamy opcje "zwolnij sima" na czym to polega? ne chce tego uzywac jezeli nie wiem o co w tym chodzi
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Aguncja, a ty nieustannie tyjesz, jedząc normalne posiłki (czytać: wystarczające dla ciebie; bez nadmiernej ilości kalorii), bez ćwiczeń? No chyba nie.. tak samo mają Simy. Jedzą normalnie, to nie tyją. Logika..
|
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
W karierze politycznej jest taka misja od szefa "zniszczenie dokumentów". Czy zdarzyło Wam się? Jak to zrobić? Ja nie mogłam nic z nimi zrobić, więc wrzuciłam własnorecznie do kosza na śmieci a w pracy dostałam wiadomość, że misja nie wykonana "nawet dokumentów nie potrafisz zniszczyć" czy coś w tym stylu. Nie dostałam z nimi nic co mogłoby pomóc, a takie banalne się to wydaje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|