|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
a jak zmarla miala jakas rodzine to wejdz do niej i kliknij znowu innej opcji nie widze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak robi się takie coś?http://www.thesimsresource.com/downl...oon/id/896254/
Przecież tam są zielone wodospady itp EDIT Mam jeszcze jedno pytanie jak zrobić takie mostu jak są w Riverview? Ostatnio edytowane przez kamil11 : 19.08.2009 - 12:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie da się, w trójce można modyfikować tylko parcele, nie elementy otoczenia, więc na to niestety nie masz wpływu. Możesz spróbować wybudować sobie taki mostek na parceli publicznej, ale jedynie przechodzący nad jeziorkiem, samochody po nim nie pojadą.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jak wygląda sytuacja z malowaniem własnych obrazów? Można? Nie można? Jeśli tak, to do jakiego pliku kopiować zdjęcia, z których chcemy zrobić obraz? I jakiej powinny być wielkości do małych, średnich i dużych obrazów?
(Możliwe, że ktoś już pisał, ale po przejrzeniu dobrych 50 kolejnych stron niemal dostałam oczopląsu x.X) |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Jak wrzucic plik na TSR ja nie umiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Kamil11 trzymaj znalazłem na innym forum
Cytat:
http://forum.simy.focus.pl/index.php?showtopic=2701 |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dzięki
![]() <znakiznaki> |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mógłby mi ktoś tak porządnie wytłumaczyć, jak dopasować fryzurę do typu ubrania?
Bo ja chyba jakaś ciemna masa jestem i jedyny sposób, jaki widzę, to wchodzenie do "lustra" (w celu zmiany fryzury) w każdym typie ubioru po kolei :/ Ślicznie prosze, by ktoś wyprowadził mnie z błędu...
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
z tego co mi wiadomo,to jest to jedyny sposób "W grze".W CASie idzie szybciej,bo tylko wybierasz ubranie i od razu fryzurę do niego.
a w grze niestety trzeba się męczyć z ciągłym przebieraniem i podchodzeniem do lustra. Ale nie jestem pewna. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|