|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Aha, ok, spróbuję. Po odinstalowałam Simsy ale zostawiłam w innym folderze dodatki, teraz usunę wszystko i z kompa i z kosza, może to pomoże.
A jak się czyści rejestr? Sorka, nie jestem zbyt obeznana w sprawach komputerowych.EDIT: Spytałam się taty, i wszystko już gra. Dzięki serdeczne. ;* Ostatnio edytowane przez Phuture. : 29.10.2009 - 16:43 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
Mam pytanie, co to są the sims 3 wersja przedpremierowa, the sims 3 wersja po premierowa, i wersja scenowa ( realese )? czy to jest to samo? czy nie?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
No cookies found!
No valid MTS login could be found. Please note that you must be logged into MTS to use this server. Reasons for this not working are: * If you are logged in, then make sure you aren't using any kind of cookie blocker, like Norton Internet Security. * Try allowing "modthesims.info" in your security software for cookies. * MAKE SURE you have ticked the "Remember Me" option when logging in. If you do not, then you will not be able to download. Generated by getfile.php Takie coś mi wyskakuje ... Co mm z tym poradzić. Aha i jestem zarejestrowana. EDIT: no ... pobrało. nie wiem co się wcześniej działo. Ja pobrałam te dwa. I co ja teraz mam z nimi zrobić ?
Ostatnio edytowane przez amite : 29.10.2009 - 19:19 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nie można usunąć plików zainstalowanych przez małpkę?
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 15
|
już o tym mówiono- nie ma sposobu, żeby pozbyć się ich na 100% Ale wiadome jest, że przy próbach ich usunięcia polecą wszystkie sejwy z gry .
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
dlatego najlepiej instalowac wszystko recznie;p
|
|
|
|
#7 |
|
|
Czy ktoś może wyjaśnić mi łopatologicznie, jak grać naraz dwoma rodzinami, ale w tym samym zapisie, bo na forum nie mogę znaleźć? Miałam jakąś tam maxisową parę z dzieckiem, chciałam jednocześnie wejść do Ćwirów, ale żeby ta para żyła dalej, a nie od początku, i nie mogę, bo gdy wybieram grę z parą, to mam jej dom i nie mogę przełączyć rodziny, a gdy wybieram nową grę, to mam zupełnie inny zapis i para jest jaka była, nie ma jeszcze nawet dziecka. Przegapiłam któryś przycisk?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Czy istnieje jakiś limit wgrywanych dodatków?
|
|
|
|
#10 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Nie nie ma limity . Jedynie z tego co słyszałem duża ilość dodatków może trochę spowolnić grę , u mnie akurat działa gra tak samo z dodatkami jak i bez nich .
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|