|  | 
|  31.05.2009, 18:04 | #1 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi 

u mnie mieszkania sa dosyc jasne tak jesli bedziesz grala na tym samym zapisie miasta i tylko zmienisz aktywna rodzine co do oswiadczyn to nikt sie do nikogo nie przeprowadza. dopiero po slubie. i jesli chcesz zeby ona zamieszkala z tym bogatym simem to po slubie wyswietla sie takie okienko kto sie przeprowadza itp to simke strzalka przenosisz do rodziny sima i nad ta rodzina sima zaznaczasz krzyzykiem ze to bedzie teraz twoja aktywna rodzina. wiem, nie umiem tlumaczyc. | 
|   | 
|  | 
|  31.05.2009, 18:09 | #2 | 
| Guest 

dziekuje, juz wszystko wiem
		 | 
|   | 
|  31.05.2009, 19:00 | #3 | 
| Guest 

Zastanawiam sie czy je kupić ... Opłaca sie ? Koleżanka mówi że są super , mam tyle kasy ale czym sie różnią od dwójki ?
		 | 
|   | 
|  31.05.2009, 19:05 | #4 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi | 
|   | 
|  31.05.2009, 19:06 | #5 | |
| Zarejestrowany: 09.08.2007 Płeć: KobietaPostów: 859 Reputacja: 14 |  Odp: Pytania i odpowiedzi Cytat: 

__________________ OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 | |
|   |   | 
|  31.05.2009, 21:34 | #6 | 
| Guest 

Mam jeszcze jedno pytanie. Zdjęcia z telefonu komórkowego sima zapisują się w save czy gdzieś na dysku jako plik grafiki? | 
|   | 
|  01.06.2009, 00:01 | #7 | 
| Guest 

Peyer - zdjęcia z telefonu znajdują się w wyposażeniu sima, nie zapisują się nigdzie w formie pliku graficznego jak zwykłe zdjęcia z gry. Czy wie ktoś może w jaki sposób przygotować potrawę z określonych składników? Mój sim chciał zrobić danie zawierające bodajże Rybę Śmierci (co swoją drogą nie brzmi zbyt rozsądnie  ) Czyżby trzeba było się pozbyć z lodówki i ekwipunku wszystkich innych ryb, aby się powiodło? | 
|   | 
|  01.06.2009, 06:13 | #8 | |
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi Cytat: 
 to chyba jedyny przepis z tą rybką | |
|   | 
|  01.06.2009, 00:30 | #9 | 
| Zarejestrowany: 17.01.2006 Skąd: Góra Czarownic :) Płeć: KobietaPostów: 512 Reputacja: 11 |  Odp: Pytania i odpowiedzi 

Hmmm odnośnie mieszkania razem, ktoś pisał, że jego Simowie bez ślubu wprowadzali się do siebie, więc chyba się da ? Nie można połączyć rodzin ?

__________________ Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. | 
|   |   | 
|  01.06.2009, 09:54 | #10 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 187 (0 użytkownik(ów) i 187 gości) | |
| 
 | 
 |