|
![]() |
#1 |
Reputacja: 17
|
![]()
Dźwięki już nieaktualne - same się naprawiły, ale mam inny problem. Ponieważ nie chcę mieć nagrobków na swojej parceli, a już mam dwa (zaraz przybędzie jeden), postanowiłem umieścić je na cmentarzu. Cmentarz w Sunset Valley jest brzydki i zaniedbany to stwierdziłem, że odświeżę jego interfejs. Dotychczasowe nagrobki były źle poustawiane (zajmowały sporo miejsca) to żeby je przesunąć wpisałem kod moveObjects on po czym go wyłączyłem. Następnie w nowo postawionych nagrobkach chciałem coś urozmaicić przed nagrobkiem chciałem dać mierzwę sekwojową (takie pokrycie terenu w sekcji różne), ale zamiast mierzwy na terenie maluje mi się jakaś ciemnoszara skała, okazało się, że tak samo jest z pokryciem terenu mierzwa "inna", staw i coś tam jeszcze z sekcji różne z działu pokrycia terenu i cały czas zamiast nich maluje się jakieś coś przypominające skałę a la "wyłupek" z sekcji kamienie z działu pokrycia terenu. Co mam zrobić? teren maluje się niepoprawnie.
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy po zainstalowaniu wymarzonych podróży Wam również gra włącza się tak strasznie długo? -.-
|
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Też zauważyłem , że wczytywanie trwa znacznie dłużej.
Szczególnie tych nowych okolic . Ale nie jest to aż takie drażniące trwa to dosłownie 30 sek dłużej niż normalnie przynajmniej w moim przypadku .
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Gdzie mam zamieścić to nowe miasto Riverview?
I czy gra będzie działać poprawnie? Ps. A jakie rodziny tak mieszkają? Ostatnio edytowane przez Charionette : 24.11.2009 - 17:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Żadne ciekawe... jedynie chyba ten Lotario z dwójki
![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
@up - riverview dajesz normalnie do downloads,jak wszystkie pliki tego typu,gra bedzie dzialac poprawnie ; )
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy hack na brak cenzury z modthe sims wgrywa się do packages czy do głównego folderu the sims ? Mam dodatek podróże i ten podmieniony plik na cenzurę już nie działa, jest niekompatybilny z grą.
![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jest niekompatybilny z grą właśnie dlatego, że już nie może działać na dodatku WP ;p
Muszą stworzyć nowy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
No to wiem, ale mi chodzi gdzie wgrać hack z modthesims.
![]()
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
A tak w ogóle jest jakiś hack dzięki któremu simy uczą się szybciej np. pisania, malowania, wędkarstwa (wszystkiego nie z książek- bo ten na książki znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|