|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super!
![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]()
Wiesz, Natix, grę mam stosunkowo nową (od Gwiazdki), i jeszcze jej nie aktualizowałam. Nie wiem, Dot była w ciąży, więc nie sprawdzałam takiej opcji jak postaraj się o dziecko, ale kiedy tylko urodzi, zamierzam to sprawdzić. Ha ha ha, będzie jak Oliwka Widmo. A przy okazji, czy jeżeli Dot zaszłą w ciążę, kiedy rodzina liczyła siedem osób, ale teraz mieszka tylko z jedną córką, to czy musi urodzić jedno dziecko, czy może bliźniaczki? Od razu mówię, że ma wykupioną wzmożoną płodność.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Hm, nie wiem, ale chyba może urodzić bliźniaki, choć osobiście nastawiałbym się na trojaczki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Urodził się chłopak. Jest mi tylko bardzo niewygodny. Co mogę zrobić, żeby zginął?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
kodem testingCheatsEnabled możesz go postarzeć do młodego dorosłego,wyprowadzić z domu i usunąć...
albo spróbuj po wpisaniu tego kodu nacisnąć na niego z shiftem.jest opcja "usuń to"?sprawdź czy zniknie. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam! Otóż chciałbym się zapytać co mi się bardziej opłaca. The Sims 2 z jakimiś dodatkami (i z jakimi?) czy podstawowa wersja The Sims 3. Pomóżcie ponieważ sam nie wiem które wybrać.
E:Ilona-poczytaj recenzje,to będziesz wiedział.która z serii jest lepsza Ostatnio edytowane przez Ilona : 26.01.2011 - 10:55 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Ja osobiście myślę, że bardziej opłaca się The Sims 3. Chociaż The Sims 2 powinno być teraz tańsze. No i trzeba zwrócić uwagę na wymagania sprzętowe. Jeżeli już byś chciała dwójkę, to polecam Cztery Pory Roku. Trójka wprawdzie wprowadza wiele rzeczy z dwójki, ale może się okazać zbyt przytłaczająca. Jednak ja dalej obstawiam trójkę. Jest bardziej inerakcyjne otoczenie. A, Chryzantem Złocisty, pozbyłam się go przez O. S.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A jak Simowie na to łóżko wchodzą?
|
![]() |
![]() |