|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy jak dana osoba ,,spotkała'' się z Mrocznym Kosiarzem i już raz dała mu kwiat śmierci, a on ją ,,przywrócił'' do życia, to czy jak ta osoba znowu będzie umierać i da kwiat śmierci, to znowu ta osoba będzie żyć? Czy działa to tylko jeden raz, w przypadku każdej osoby?
Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
W moim przypadku dajesz kwiaty śmierci tyle razy ile tylko masz kwiatów, ale u mnie to tylko były 2 razy oszukania śmierci
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
i co
narazie jeszcze nie ma jakichś zapowiedzi nowego dodatku?:p
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No niestety jeszcze nie ma.
Ktoś wkleił na wikipedię info o czwartym dodatku, miały być to zwierzęta. Ale to oczywiście bzdura. Musimy jeszcze trochę poczekać. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
musimy czekać :c .
ale podobno nad zwierzakami zaczęli pracować już dawno. ale to jest tylko podobno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Oby, bo strasznie tęsknię za stworami, nie będącymi Simami. Jakby tak dali wszystkie stwory z jedynki i dwójki... W jedynce była Iguana, żółwie... w dwójce było mniej zwierząt. Ale za to psy i koty bardziej dopracowali. Np. w jedynce nie było znaczka płci przy psie\kocie. Niby drobiazg, ale jak się chciało zatrzymać szczeniaka\kociaka urodzonego u nas w domu, to trzeba było go nazwać, a nie wiadomo było jakiej jest płci... Ja w dwójce miałam najczęściej dalmatyńczyka... Podobają mi się. Szkoda, że nie było yorków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Już od kilku ładnych miesięcy krążą te okładki Zwierzaków, zapowiedzi, ogłoszenia, tylko ja tak prawdę mówiąc w to nie wierzę. Oczywiście, mam nadzieję, że EA wyprodukuje Zwierzaki (obowiązkowo!
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Może właśnie dlatego EA wykupiła (podobno) domenę "The Sims 4". Może dla nich te scenariuszowe Simsy to właśnie taka czwórka... No mniejsza, ja tam tego na 100% nie kupię. Kupiłam te dwójkowe (Cast Away), scenariuszowe Simsy i żałuję, bo raz przeszłam i odsprzedałam kumpeli za pół ceny. A Cast Away podobno jest najlepsze ze wszystkich trzech.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mam pytanie czy u was też adoptują sie same grube dzieci? :<
|
![]() |
![]() |