|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Możesz też po prostu wpisać kod testingcheatsenabled true i przeciągnąć pasek głodu w lewo. Umiera od razu
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Mam takie pytanie, tez macie cos takiego w grze, ze mozecie kogos zaprosic jako wspollokatora? ja nie mam dodatku ze studiow i taka interakcja mi sie pojawia, nawet dodalam jednego sima i on nie nalezy do rodziny ale mieszka w moim domu. Nie moge nim sterowac.
Pojawily sie tez nowe kariery, ale jak simka idzie do pracy np do miejsca dla przestepcow, jest rodzaj pracy zwiazanej ze sztuka, to wejdzie ale zaraz wyskakuje i nie moze dalej pracowac. Wiecie jak to naprawic?
![]() |
#6 |
|
![]()
up.możesz:utopić go.spalić,poraźić prądem,zagłodzić,sprawić by przekleła go mumia [wp],zrzucic na niego meteor [kariera],nie zaspokajac pragnienia [wampry PZ],zamrozić [cpr],rzucic na niego skill nawiedzenia [nztś],stransmutować [ntzś]WEPCHAĆ fasolke żelka [ntzś]kazać mu zrobić sztuczkę ''znikające pódło''[zg],zrobić z niego zrzęde[uniwersiti live dodatek jescze nie wydany],zmusić do protestu przeciw śmierci [taki sam dodatek co wcześniej]jeśli o to chodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Który dodatek do Simsów 3 jest lepszy - Kariera czy Zostań Gwiazdą? Bo chciałbym żeby mój Sim miał możliwość wybrania kariery rapera - o ile to możliwe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@up Ja osobiście bardziej preferuję Karierę, dochodzą całkiem fajne zawody (strażak (jak da mnie najlepsza "otwarta" kariera), detektyw, łowca duchów, projektant mody itd.), w ZG dochodzą trzy kariery: akrobata, piosenkarz i magik oraz jest mnóstwo rozrywkowych mebli.. Więcej o tych dodatkach możesz wyczytać w odpowiednich tematach, każdy lubi coś innego
![]() A co do kariery rapera, to nie ma takiej, możesz mieć sima piosenkarza i przebrać go w inne ciuchy ale niestety nie zacznie rapować ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Czy ktoś wie jak dokładnie działa fontanna młodości z Hidden Springs? Okazało się, że simy mogą ją kupić za niezłą sumkę, więc przyoszczędziłam i postawiłam w ogrodzie. Dorosły sim najpierw poprosił o młodość (pojawiła się informacja, że prośba nie została wysłuchana), a potem napił się, ale nic się nie stało. Czy to działa tylko na starych simów i cofa ich do bycia dorosłymi czy na każdą grupę wiekową? I... czy to działa w ogóle?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|